Програма «Віра.Надія.Любов» на Першому буде виходити у вечірньому праймі

25 Березня 2013
17305
25 Березня 2013
15:08

Програма «Віра.Надія.Любов» на Першому буде виходити у вечірньому праймі

17305
Програма «Віра.Надія.Любов» на Першому буде виходити у вечірньому праймі

Соціальний проект «Віра. Надія. Любов» на Першому національному змінює час виходу. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Відтепер програма виходитиме щопонеділка після 21.00. Сьогодні,  25 березня, телеглядачі Першого зможуть побачити випуск о 21.35.

 

У сьогоднішньому  випуску програми «Віра. Надія. Любов» ведучі Тетяна Цимбал та Ілля Ноябрьов розкажуть три нові історії про тих, хто потребує допомоги та підтримки, і тих, хто не залишається байдужим до проблем інших. Глядачі Першого почують історію родини, життя якої перетворилося на кримінальну драму через розподіл майна, розповідь про нагальні потреби вихованок Пугачівського дитячого будинку-інтернату та історію родини, яка самотужки видає дитячі книжки для вірменської діаспори.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», з 25 березня вечірній прайм Першого національного будуть по буднях завершувати соціально-політичні ток-шоу.

 

Після випуску новин на глядачів каналу чекають такі ток-шоу:  понеділок - «Віра, Надія, Любов»; вівторок  - «Шустер Life. Адреналін»; середа - «Надвечір'я»; четвер - «Досвід»; п'ятниця - «Фольк-music».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17305
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТИМАНЧІ
4059 дн. тому
Дочекались.Не вірю своїм очам.Невже передачі свого виробництва ПЕРШИЙ буде ставити в ефір у пристойний час?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду