detector.media
25.03.2013 15:08
Програма «Віра.Надія.Любов» на Першому буде виходити у вечірньому праймі

Соціальний проект «Віра. Надія. Любов» на Першому національному змінює час виходу. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Відтепер програма виходитиме щопонеділка після 21.00. Сьогодні,  25 березня, телеглядачі Першого зможуть побачити випуск о 21.35.

 

У сьогоднішньому  випуску програми «Віра. Надія. Любов» ведучі Тетяна Цимбал та Ілля Ноябрьов розкажуть три нові історії про тих, хто потребує допомоги та підтримки, і тих, хто не залишається байдужим до проблем інших. Глядачі Першого почують історію родини, життя якої перетворилося на кримінальну драму через розподіл майна, розповідь про нагальні потреби вихованок Пугачівського дитячого будинку-інтернату та історію родини, яка самотужки видає дитячі книжки для вірменської діаспори.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», з 25 березня вечірній прайм Першого національного будуть по буднях завершувати соціально-політичні ток-шоу.

 

Після випуску новин на глядачів каналу чекають такі ток-шоу:  понеділок - «Віра, Надія, Любов»; вівторок  - «Шустер Life. Адреналін»; середа - «Надвечір'я»; четвер - «Досвід»; п'ятниця - «Фольк-music».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY