Канал «Футбол» сьогодні оперативно розкаже про матч  «Польща» - «Україна»

Канал «Футбол» сьогодні оперативно розкаже про матч «Польща» - «Україна»

22 Березня 2013
18314
22 Березня 2013
13:18

Канал «Футбол» сьогодні оперативно розкаже про матч «Польща» - «Україна»

18314
Канал «Футбол» сьогодні оперативно розкаже про матч  «Польща» - «Україна»
Канал «Футбол» сьогодні оперативно розкаже про матч  «Польща» - «Україна»

Сьогодні, 22 березня, на телеканалі «Футбол» вийдуть спеціальні випуски інформаційної програми «Футбол NEWS», присвячені матчу збірної України проти команди Польщі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Спецвипуски програми вийдуть в ефір о 21.25, 22.35 та о 23.40.

 

У день відповідального для національної збірної України поєдинку проти сусідів-поляків канал «Футбол» буде оперативно інформувати глядачів про подробиці зустрічі.

 

До матчу, у перерві та після трансляції глядачі побачать на каналі «Футбол» оперативні новини з Варшави. У студії «Футбол NEWS» у Києві очікується спеціальний гість - відомий футболіст та тренер Володимир Безсонов.

 

Також у випусках «Футбол NEWS»  новини про інші матчі футбольних збірних світу, що будуть зіграні 22 березня.  

 

Матч між збірними України та Польщі відбудеться у рамках відбору на Чемпіонат світу 2014 у Бразилії. Гра пройде на стадіоні «Народови» у Варшаві при умовах закритої арени. Початок гри о 21.45.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18314
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду