Сьогодні в програмі у Шустера буде включення з Лук’янівського СІЗО

15 Березня 2013
21705
15 Березня 2013
14:11

Сьогодні в програмі у Шустера буде включення з Лук’янівського СІЗО

21705
Сьогодні в програмі у Шустера буде включення з Лук’янівського СІЗО

15 березня у «Шустер live» буле пряме включення з Лук'янівського СІЗО. Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер».

 

Темою програми буде «100 днів нового  Кримінально-процесуального кодексу».

 

«Вперше в історії українського телебачення ув'язнені зможуть поставити запитання владі в прямому ефірі», - анонсує ефір програми канал.

 

Окрім цього у програмі  обговорюватимуться масові скорочення на «Криворіжсталі» -  хто захистить 17000 працівників і чи можливо уникнути звільнень під час кризи? Буде також пряме включення працівників підприємства з Кривого Рогу.

 

Гостями ефіру будуть: радник президента, керівник ГУ з питань судоустрою АП України (2011-2013) Андрій Портнов; адвокат Юлії Тимошенко по «газовій справі» Микола Сірий; експерт Центру політико-правових реформ Олександр Банчук; міністр соціальної політики Наталія Королевська; уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко; голова Фонду держмайна України (2005-2008) Валентина Семенюк-Самсоненко.

 

Також в ефірі візьмуть участь депутати: Святослав Олійник (VI скликання), Ярослав Сухий (Партія регіонів), Давид Жванія (Партія регіонів), Сергій Соболєв (ВО «Батьківщина»), В'ячеслав Кириленко (ВО «Батьківщина»), Павло Розенко («УДАР Віталія Кличка»), Олександр Голуб (КПУ), Ігор Єремеєв (позафракційний).

 

Нагадаємо, програма виходить о 20.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21705
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду