Фіаско бізнес-проекту «Янукович» у загальноукраїнському масштабі. Тому що… російський?!

16 Грудня 2004
696
16 Грудня 2004
17:54

Фіаско бізнес-проекту «Янукович» у загальноукраїнському масштабі. Тому що… російський?!

696
Так, як власноруч зіпсувала в останній час свій імідж в Україні сама Росія, ніхто інший його б зіпсувати не зміг
Фіаско бізнес-проекту «Янукович» у загальноукраїнському масштабі. Тому що… російський?!
Ганна Липківська, для «Детектор медіа» Як би не скінчилася політично-громадянська криза у нашій державі, Глєба Павловського «сотоварищи» треба буде обов’язково не забути нагородити званням «Герой України».

Звісно, є також інші претенденти: Володимири Путін та, відповідно, Жириновський тут явно у почесних призерах.

Бо так, як власноруч зіпсувала в останній час свій імідж в Україні сама Росія, ніхто інший його б зіпсувати не зміг.

До цього висновку спонукає, зокрема, програма Світлани Сорокіної «Основний інстинкт» (ОРТ), яка йшла в ніч на суботу, 27 листопада, у час, що його навряд чи змогли при здоровому глузді дочекатись втомлені від переживання революції співвітчизники.

Каюсь – я теж не додивилась. Але головний «вектор», смію думати, вловила, бо він був запрограмований первісно – хоча б складом запрошених гостей.

Українка за походженням Лоліта Мілявська розказала, що симпатії її родичів в Україні при голосуванні розділилася, але подальші дії Ющенка розчарували тих, хто за нього голосував (?); що у Януковича хоча б є економічна програма (??), бо він господарник, а той, хто хоче відробляти американські гроші, нехай робить це не за рахунок народу, і взагалі – «бацила націоналізму»…

Ганна Липківська, для «Детектор медіа»




Повну версію тексту читайте в 11-му числі часопису "Детектор медіа", який вийшов з друку. Починаючи з вересневого номера, „Детектор медіа” припиняє викладати повні версії статей з часопису на сайт.

З 1 січня 2005 року друкований журнал „Детектор медіа” розповсюджуватиметься платно. Про умови передплати докладніше можна дізнатися тут.

Проекти ГО "Детектор медіа" реалізуються за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) за угодою № F11158-TK-01. Погляди авторів не обов'язково збігаються з поглядами Агентства США з міжнародного розвитку.

This publication was made possible through support provided by the United States Agency for International Development, under the terms of Award No. F11158-TK-01. The opinions expressed herein are those of the authors and do not necessarily reflect the views of the United States Agency for International Development.

Також підготовка матеріалів ГО "Детектор медіа" здійснюється за підтримки Міжнародного фонду „Відродження”.

Також реалізації проектів ГО "Детектор медіа" сприяють Тhe National Endowment for Democracy /NED/, Internews Network, Центр Медіареформ
.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
696
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду