До 25 вересня можна подати сценарні заявки на Конкурс ідей соціальної реклами про мову ворожнечі

До 25 вересня можна подати сценарні заявки на Конкурс ідей соціальної реклами про мову ворожнечі

19 Вересня 2015
2296
19 Вересня 2015
11:00

До 25 вересня можна подати сценарні заявки на Конкурс ідей соціальної реклами про мову ворожнечі

2296
До 25 вересня можна подати сценарні заявки на Конкурс ідей соціальної реклами про мову ворожнечі
До 25 вересня можна подати сценарні заявки на Конкурс ідей соціальної реклами про мову ворожнечі

До 25 вересня можна подати сценарні заявки на Конкурс ідей соціальної реклами про мову ворожнечі, повідомляють його організатори - Медіагрупа StarLightMedia (телеканали СТБ, Новий, ICTV, M1, M2, QTV) і фестиваль соціальної відеореклами Molodiya Festival.

 

Найкращий сценарій буде втілено професійною знімальною групою і показано на національному телебаченні із зазначенням авторства.

 

«Ми обрали цю тему, як, на наш погляд, одну з найголовніших для подальшого економічного розвитку України. Вміння домовитися, навіть якщо стоїш на іншій ідеологічній позиції, і працювати разом. Це умова для входження у клуб розвинених країн. Це прості правила цивілізованої людини. Наші фахівці дадуть оцінку і поради вашим ідеям, а потім - для відібраних ідей - сценаріям», - пояснює відповідальна за зв'язки із громадськістю медіагрупи Оля Ваганова.

 

Голова оргкомітету фестивалю Molodiya Festival Наталка Шевчук каже: «Традиційно закликаємо сценаристів не тільки констатувати проблему, а й пропонувати шляхи її вирішення. Також не забувайте про дотепність, гумор, конструктив».

 

Оголошення переможців відбудеться на фестивалі соціальної відеореклами Molodiya Festival 3 жовтня 2015 року.

 

В рамках програми ГОГОЛЬфесту Кінорезиденція StarLightMedia проводить майстер-класи для допомоги конкурсантам. 21 вересня (понеділок) керівник ТО СТБ Ксенія Бугрімова проведе майстер-клас «Тонке режисерське чуття»; 22 вересня (вівторок) керівник виробничої компанії StarLight Films Максим Литвинов проведе зайняття на тему «Організація роботи режисера»; а 23 вересня (середа) сценарист СТБ Стас Медведєв розкаже, як створити сценарій «на мільйон доларів». Початок майстер-класів о 12:00. Місце проведення: м. Київ, просп. Академіка Глушкова, 1, номер павільйону уточнюйте на місці. Вхід вільний.

 

Шаблон конкурсної пропозиції можна опубліковано тут.  

Сценарні заявки приймаються електронну адресу fest@molodiya.com.ua.

 

Контакти голови оргкомітету: https://www.facebook.com/NataliaShevchukk, 066 579 74 89.

 

«Детектор медіа»

Фото з Facebook-сторінки Molodiya Festival

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2296
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
E2e4
3151 дн. тому
Чи на часі саме тепер починати боротьбу з «мовою ворожнечі» ? Може, варто, все-таки спочатку навчитися називати ворога ворогом, навіть, якщо це колишній «старший брат»? Може, треба навчитися ненависті до того, хто прийшов на нашу землю вбивати, грабувати, принижувати і поневолювати? Хто ініціатор цього нездорового тренду? Чи не п'ята колона путіноїдів прикривається проєвропейською фразеологією?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду