Журналіст Павло Шеремет 5 вересня став ведучим програми на «Радио Вести»

Журналіст Павло Шеремет 5 вересня став ведучим програми на «Радио Вести»

5 Вересня 2015
2129
5 Вересня 2015
19:06

Журналіст Павло Шеремет 5 вересня став ведучим програми на «Радио Вести»

2129
Журналіст Павло Шеремет 5 вересня став ведучим програми на «Радио Вести»
Журналіст Павло Шеремет 5 вересня став ведучим програми на «Радио Вести»

Журналіст Павло Шеремет став ведучим на «Радио Вести». Про це він повідомив на своїй сторінці Facebook.

«Друзі, вплутався я в Києві в нову цікаву історію - вирішив спробувати свої сили на радіо. Сьогодні перший раз в житті буду радіоведучим, причому відразу на 3:00.
Слухайте мене з 10 до 13 на "Радио Вести" за київським часом. Запалимо вогонь пристрасті!
» - написав Павло Шеремет.

 

Як писала «Детектор медіа», стало відомо, що одну з програм «Радио Вести» вестиме Павло Шеремет. Щосуботи з 10 до 13 години він буде вести активний діалог зі слухачами.

 

Нагадаємо, в осінньому сезоні на «Радио Вести» стартують програми з новими ведучими - Миколою Вереснем, Павлом Шереметом та Славою Вардою.

 

31 серпня стало відомо, що посаду програмного директора «Радио Вести» обійняла Ірина Сінченко.

 

Також у серпні головним редактором «Радіо Вести» призначений Валерій Калниш, а генеральним продюсером - Юлія ЛитвиненкоОлександр Іллерицький, який раніше обіймав раніше посаду генпродюсера радіостанції і брав участь в її створенні, залишив свою посаду через закінчення терміну контракту, укладеного з медіахолдингом «Вести Украина». Іскандер Хісамов пішов з посади головного редактора радіостанції за власним бажанням.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2129
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
++
3126 дн. тому
Ясно, ЗРАДІО "ВЄСТІ"
***
3126 дн. тому
Одна зі слухачок вирішила зробити Шеремету комплімент. Подзвонила в студію і відзначила гарний білоруський акцент ведучого. Не знаю, наскільки він у Шеремета насправді відчутний, але його реакція на почуте дещо ошелешила. На фразу "у вас гарний білоруський акцент", той відповів: - Я поперхнулся. Це він так від несподіваного дзвінку чи у такий спосіб порівняв акцент з природною, але неприємною фізіологічною реакцією? Якщо друге, то з чим він тоді порівняє білоруську мову?
**
3126 дн. тому
Вчора Шеремет і Аймурзаєв мочили "Свободу", а сьогодні присвятили свій ефір глузуванню над тією і доволі суттєвою частиною українського суспільства, яку підорошенівські пропагандони зневажливо називають "всепропальщиками-насзливальщиками", "зрада-зрада". При цьому три перші дзвінки до студії, попри явну і злу іронію ведучих з приводу критично налаштованих відносно влади громадян, були саме від "всепропальщиків". Результат телефонного опитування на тему "зараз в країні перемога чи зрада?" - 50/50. Цей уривок програми також став примітним різким антиукраїнським випадом шеф-редактора "Вєстєй", громадянина РФ Сакена Аймурзаєва. Один зі слухачів-"всепропальщиків-насзливальшиків" навів цитату видатного українського політика і державного діяча Симона Петлюри: "Не так страшні московські воші, як українські гниди". Росіянин різко обірвав додзвонювача: "Так, давайте! До свиданья". І додав, що ефір радіо "Весті" - не для прихильників Петлюри. Така різкість навіть збентежила Шеремета. "Чего ты? Нормальная цитата, что в ней такого? Тем более слушатель позвонил". "Не надо!" - буркнув Аймурзаєв.
*
3126 дн. тому
Скільки білоруський журналіст Павло Шеремет не живе і не працює в Україні - і не де-небудь, а в столиці звісно ж - він досі не знає... телефонного коду Києва. Це відкрилося сьогодні, під час його другого ефіру на радіо "Вєсті". Дебют стався вчора. Зачитуючи студійний номер радіостанції, який, до речі, давно знають всі слухачі незалежно від того, подобаються їм "Вєсті" чи ні, Шеремет дорікнув технічному редактору, що та написала номер, але не вказала міський код. - Какой код?... Киева? - здивовано перепитав Сакен Аймурзаєв, що підстраховує Шеремета на пульті. - Ну да, - відповів Шеремет. - 044, - просвітив його Аймурзаєв.
zrada
3126 дн. тому
зрада, шо тут скажеш
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду