На Lb.UA стартував проект «Я будую Охматдит»

На Lb.UA стартував проект «Я будую Охматдит»

1 Серпня 2015
1990
1 Серпня 2015
18:23

На Lb.UA стартував проект «Я будую Охматдит»

1990
На Lb.UA стартував проект «Я будую Охматдит»
На Lb.UA стартував проект «Я будую Охматдит»

У розділі блогів інтернет-видання Lb.UA та у фейсбуці стартував проект «Я будую Охматдит».

 

У ньому публікуються історії лікарів про те, в яких умовах вони працюють і чому «Охматдиту» потрібен новий корпус.

 

Реалізовує проект благодійний фонд «Здорові діти України».

 

Як писала «Детектор медіа», журналісти та діячі культури вже не вперше співпрацюють із «Охматдитом». Так, у 2011 підтримка ЗМІ врятувала центр дитячої онкогематології лікарні. Телеканал «1+1» поінформував про кілька акцій підтримки «Охматдита» цього року - благодійний концерт, придбання приладу на кошти від реклами, організацію  доброчинної пожертви до Дня святого Миколая.

 

У кінці 2014-го року  «1+1» та «Інтер» провели благодійні акції, спрямовані на збір коштів на допомогу пацієнтам лікарні «Охматдит».

 

Долучитися до допомоги онкохворим дітям можна тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1990
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мнение
3195 дн. тому
помним, помним..еще был самый успешный из подобных проектов про "Лікарню майбутнього". Интересно: сколько за эти средства было построено и достроено загородных вилл, домов, квартир и заграничных резиденций семьи Ющенко? и что-то не видно и не слышно наезжающих туда правильно-прынцыпыальных "Автомудаков", пучеглазой истерички Чорновил, кидающейся на заборы, Насру-Наема, прочих деятелей, ряженых в формы с шевронами, так сказать "хэроив" и борцив...неужели всё это у гражданина Ющенко, что он имеет в самых лепших и живописных местах Украины, его замки много большей площади и круче Межигорья с многочисленной прислугой--всё это дядька, успевший побывать лишь чиновником, в отличаи от бизнесменов и чиновников Януковичей, заработал честным непосильным трудом? и лишь одни Януковичи на всю страну единственные оказались коррупционерами и ворами? Так Янукович хотя бы показывал журналистам и своё межигорье, и страусов и пеньки...это и без революции все видели...а что там у Ющенко? "Ликарню майбутнього" и охматдет он же обещал построить, деньги собрал.... а еще собирали деньги всякие чернобыльские фонды. говорят их деятели неплохо живут ныне в израилях и США, лучше тамошних миллиардеров. Может ТСН 1+1 всё-таки займется наконец своими прямыми журналистскими обязанностями в этом смысле, а не устраивает очередные побирушки?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду