У «Свободу слова» прийде керівник «Нафтогазу» Коболєв

У «Свободу слова» прийде керівник «Нафтогазу» Коболєв

25 Травня 2015
3103
25 Травня 2015
20:01

У «Свободу слова» прийде керівник «Нафтогазу» Коболєв

3103
У «Свободу слова» прийде керівник «Нафтогазу» Коболєв
У «Свободу слова» прийде керівник «Нафтогазу» Коболєв

25 травня у суспільно-політичному ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV обговорюватимуть тарифи на газ. Гостем ефіру стане голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Друга частина програми буде присвячена ситуації на Донбасі та перебігу АТО. Зокрема, в ефірі буде розглянуто скандал навколо звіту Amnesty International про поводження з військовополоненими. Як відомо, правозахисна організація Amnesty International знайшла нові докази скоєння вбивств і тортур на Донбасі. Згідно з цим звітом, від насильства страждають полонені і мирні жителі по обидві сторони конфлікту. Гість ефіру - автор звіту, представник міжнародної неурядової організації Amnesty International Красимір Янков.

 

Також у студії «Свободи слова» - головний інспектор з гуманітарного та соціального забезпечення Міноборони України Валентин Федичев, директор Центру дослідження армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак, голова ВГО «Сила і честь», голова СБУ в 2003-2005 рр. Ігор Смєшко.

 

На прямому включенні з Москви - російський політолог та публіцист Андрій Піонтковський.

 

Нагадаємо, «Свобода слова» виходить на ICTV по понеділках о 21:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3103
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду