detector.media
25.05.2015 20:01
У «Свободу слова» прийде керівник «Нафтогазу» Коболєв
У «Свободу слова» прийде керівник «Нафтогазу» Коболєв

25 травня у суспільно-політичному ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV обговорюватимуть тарифи на газ. Гостем ефіру стане голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Друга частина програми буде присвячена ситуації на Донбасі та перебігу АТО. Зокрема, в ефірі буде розглянуто скандал навколо звіту Amnesty International про поводження з військовополоненими. Як відомо, правозахисна організація Amnesty International знайшла нові докази скоєння вбивств і тортур на Донбасі. Згідно з цим звітом, від насильства страждають полонені і мирні жителі по обидві сторони конфлікту. Гість ефіру - автор звіту, представник міжнародної неурядової організації Amnesty International Красимір Янков.

 

Також у студії «Свободи слова» - головний інспектор з гуманітарного та соціального забезпечення Міноборони України Валентин Федичев, директор Центру дослідження армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак, голова ВГО «Сила і честь», голова СБУ в 2003-2005 рр. Ігор Смєшко.

 

На прямому включенні з Москви - російський політолог та публіцист Андрій Піонтковський.

 

Нагадаємо, «Свобода слова» виходить на ICTV по понеділках о 21:30.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY