На Першому стартує третій сезон міжнародного конкурсу «Музична академія»

На Першому стартує третій сезон міжнародного конкурсу «Музична академія»

16 Квітня 2015
2382
16 Квітня 2015
18:02

На Першому стартує третій сезон міжнародного конкурсу «Музична академія»

2382
На Першому стартує третій сезон міжнародного конкурсу «Музична академія»
На Першому стартує третій сезон міжнародного конкурсу «Музична академія»

19 квітня об 11:15 на Першому каналі розпочне вихід третій сезон міжнародного телевізійного конкурсу «Музична академія Junior» (раніше - «Музична академія Євробачення»). Про це повідомляє прес-служба телекомпанії.

 

Цього року в проекті візьмуть участь молоді вокалісти з України, Казахстану, Ізраїлю та Грузії. За головний приз «Музичної академії Junior» - авторську пісню від одного з популярних українських композиторів, конкурсанти змагатимуться у трьох вікових категоріях: 6-10 років, 10-13 років, 13-15 років.

 

Учасники конкурсу представлятимуть номери у трьох тематичних номінаціях: «Хіт своєї країни», «Світовий хіт» та «Пісня на вибір».

 

До журі конкурсу увійшли народний артист України Олександр Злотник, музичний продюсер Першого Влад Багінський, танцюрист, співак і режисер Андрій Цар, співачка Світлана Тарабарова, срібна призерка Дитячого Євробачення-2013 Софія Тарасова та інші.

 

Оцінки претендентам на перемогу ставитиме не тільки журі - голосувати зможуть і глядачі. Під час ефіру першого випуску «Музичної академії Junior» на сайті проекту буде відкрито голосування.

 

«Як і в попередніх двох сезонах, у третій "Музичній академії" глядачі побачать багато яскравих виступів. Мені особливо приємно, що у проекті беруть участь і представники інших країн - вони будуть гідними конкурентами українським талантам. Обирати переможців традиційно будемо шляхом голосування. Звісно ж, оцінюватиме учасників журі, яке з професійної точки зору зможе подивитися на вокал, артистизм, хореографію. Але на сайті проекту ми надамо право голосу і глядачам, адже відчуття "подобається/не подобається" тих, хто бачить виступи на екрані, теж дуже важливі», - коментує музичний продюсер Першого Владислав Багінський.

 

Нагадаємо, у 2013 та 2014 роках на Першому національному виходив проект «Музична академія Євробачення», в якому брали участь діти з України та інших країн. Учасники також змагалися у трьох номінаціях - «Хіт своєї країни», «Світовий хіт», «Пісня на вибір». Для українців головним призом конкурсу було місце у фіналі національного відбору на Дитячий пісенний конкурс «Євробачення».

 

Міжнародний проект «Музична академія Євробачення» був створений для пошуку талановитих особистостей і вдалих музичних композицій. Місією проекту його організатори називали створення умов, сприятливих для культурного розвитку дітей і підлітків та формування у них нових поглядів на творчість і мистецтво.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду