detector.media
16.04.2015 18:02
На Першому стартує третій сезон міжнародного конкурсу «Музична академія»
На Першому стартує третій сезон міжнародного конкурсу «Музична академія»

19 квітня об 11:15 на Першому каналі розпочне вихід третій сезон міжнародного телевізійного конкурсу «Музична академія Junior» (раніше - «Музична академія Євробачення»). Про це повідомляє прес-служба телекомпанії.

 

Цього року в проекті візьмуть участь молоді вокалісти з України, Казахстану, Ізраїлю та Грузії. За головний приз «Музичної академії Junior» - авторську пісню від одного з популярних українських композиторів, конкурсанти змагатимуться у трьох вікових категоріях: 6-10 років, 10-13 років, 13-15 років.

 

Учасники конкурсу представлятимуть номери у трьох тематичних номінаціях: «Хіт своєї країни», «Світовий хіт» та «Пісня на вибір».

 

До журі конкурсу увійшли народний артист України Олександр Злотник, музичний продюсер Першого Влад Багінський, танцюрист, співак і режисер Андрій Цар, співачка Світлана Тарабарова, срібна призерка Дитячого Євробачення-2013 Софія Тарасова та інші.

 

Оцінки претендентам на перемогу ставитиме не тільки журі - голосувати зможуть і глядачі. Під час ефіру першого випуску «Музичної академії Junior» на сайті проекту буде відкрито голосування.

 

«Як і в попередніх двох сезонах, у третій "Музичній академії" глядачі побачать багато яскравих виступів. Мені особливо приємно, що у проекті беруть участь і представники інших країн - вони будуть гідними конкурентами українським талантам. Обирати переможців традиційно будемо шляхом голосування. Звісно ж, оцінюватиме учасників журі, яке з професійної точки зору зможе подивитися на вокал, артистизм, хореографію. Але на сайті проекту ми надамо право голосу і глядачам, адже відчуття "подобається/не подобається" тих, хто бачить виступи на екрані, теж дуже важливі», - коментує музичний продюсер Першого Владислав Багінський.

 

Нагадаємо, у 2013 та 2014 роках на Першому національному виходив проект «Музична академія Євробачення», в якому брали участь діти з України та інших країн. Учасники також змагалися у трьох номінаціях - «Хіт своєї країни», «Світовий хіт», «Пісня на вибір». Для українців головним призом конкурсу було місце у фіналі національного відбору на Дитячий пісенний конкурс «Євробачення».

 

Міжнародний проект «Музична академія Євробачення» був створений для пошуку талановитих особистостей і вдалих музичних композицій. Місією проекту його організатори називали створення умов, сприятливих для культурного розвитку дітей і підлітків та формування у них нових поглядів на творчість і мистецтво.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY