До 17 квітня - прийом заявок регіональних ТРК на фінансування телемостів «Новий парламент – очікування регіонів»

До 17 квітня - прийом заявок регіональних ТРК на фінансування телемостів «Новий парламент – очікування регіонів»

15 Квітня 2015
1967
15 Квітня 2015
09:41

До 17 квітня - прийом заявок регіональних ТРК на фінансування телемостів «Новий парламент – очікування регіонів»

1967
До 17 квітня - прийом заявок регіональних ТРК на фінансування телемостів «Новий парламент – очікування регіонів»
До 17 квітня - прийом заявок регіональних ТРК на фінансування телемостів «Новий парламент – очікування регіонів»

Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) оголошує конкурс відкритих пропозицій на підготовку та проведення регіональними телекомпаніями телевізійних мостів «Впровадження реформ: очікування та реальність». 

 

В межах ініціативи п'ять пар телекомпаній отримають фінансування на проведення у прямому ефірі дискусій між експертами та громадськими активістами своїх регіонів щодо найнагальніших для їх областей реформ, динаміки їх реалізації, а також завад, що стоять на їх шляху.

 

Метою проекту є забезпечення поінформованості українців про необхідні для розвитку регіонів реформи та стан їх реалізації шляхом підтримки крос-регіонального публічного діалогу між представниками експертного середовища та громадськими активістами з різних областей. Проект відбувається за підтримки National Endowment for Democracy.

 

Вимоги до телемостів:

-формат телемосту має передбачати спілкування в прямому ефірі та дискусії між представниками двох регіонів або трьох регіонів;

-перевага надаватиметься проектам, які окрім спілкування між студіями, також передбачатимуть інтерактивне спілкування з аудиторією;

-як теми до обговорення повинні бути обрані проблеми, що є спільними для обох областей. При цьому вирішення цих проблем має залежати від реалізації певних реформ;

-телемости мають передбачати дискусію між принаймні двома областями. Перевага надаватиметься проектам, в яких братимуть участь телекомпанії, що представляють різні регіони країни (наприклад, Схід та Захід, або Центр та Схід). Проекти, в яких братимуть участь більше двох компаній також вітаються;

-телемости мають відбутись з 23 по 30 квітня;

-бажано щоб тривалість телемосту була не меншою, ніж 40 хвилин;

-трансляція телемосту може відбуватись у будь-який день з 19.00 по 23.00;

-компанії, що братимуть участь у проекті повинні забезпечити телемосту належне промо;

-за результатами проведеного телемосту телекомпанія зобов'язана надіслати детальний звіт та запис передачі.

 

Умови та порядок фінансування:

-кожна компанія, як співорганізатор телемосту, зможе отримати фінансування в розмірі до 18 тис. грн. включаючи ПДВ;

-розмір фінансування буде встановлено у відповідності до бюджету проекту, але не може перевищувати визначений у п. 1 розмір для кожної компанії;

-фінансування надаватиметься у формі 2-х платежів. 50% суми буде перераховано впродовж 3-х робочих днів з моменту підписання контрактів з усіма компаніями-учасницями відповідного проекту. Друга половина коштів буде перерахована продовж 5-ти робочих днів після отримання запису телемосту, його анонсів та ефірних довідок від всіх телекомпаній, що брали участь у його проведенні.

 

Порядок проведення конкурсу. До 17.00 17 квітня пари (або більші групи) регіональних телекомпаній, що мають бажання провести спільні телемости, мають надіслати на адресу i.zymovets@nam.com.ua  спільну заявку встановленої форми (завантажити заявку можна тут) та скановані копії гарантійних листів довільної форми щодо готовності відповідних компаній взяти участь в підготовці та проведенні телемосту (окремий лист від кожної компанії-учасниці проекту).

 

Одна і та сама компанія може брати участь у проведенні декількох телевізійних мостів з різними партнерами.

 

Організатори просять зважати на те, що конкурс оголошений серед регіональних телекомпаній (компанії, що здійснюють мовлення на територію однієї чи декількох областей, або обласних центрів). Заявки за участю інших видів телекомпаній розглядатися не будуть.

 

До 21 квітня конкурсна комісія визначить проекти-переможці. Перелік проектів, що перемогли та отримають фінансування буде опубліковано на сайті НАМ. Організатори наголошують на тому що комісія не пояснює конкурсантам своє рішення щодо кожної окремої заявки. Рішення конкурсної комісії є остаточним та не підлягає перегляду.

 

З 21 квітня представники НАМ зв'яжуться з переможцями для підписання договорів та узгодження інших формальностей.

 

З усіма питаннями щодо участі у конкурсі можна звертатись за адресою i.zymovets@nam.com.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1967
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду