5 канал до Великодня подає інтерв’ю й трансляцію богослужінь

5 канал до Великодня подає інтерв’ю й трансляцію богослужінь

11 Квітня 2015
2907
11 Квітня 2015
11:03

5 канал до Великодня подає інтерв’ю й трансляцію богослужінь

2907
5 канал до Великодня подає інтерв’ю й трансляцію богослужінь
5 канал до Великодня подає інтерв’ю й трансляцію богослужінь

До Великодня 5 канал подає серію інтерв'ю на релігійну тематику й транслюватиме богослужіння. Про це повідомляє пресс-служба каналу.

 

У суботу співрозмовники 5-го каналу розкажуть релігійну, обрядову та духовну складову Великого Дня Світлого Христового Воскресіння.

 

О 19:30 у студії з Яною Конотоп засновник видавництва «Абабагаламага» Іван Малкович розповість, що для нього значить Великдень та як з краплями води він отримує найбільшу Божу благодать.

 

О 20:10 Роман Чайка та українська співачка та народна майстриня Анжеліка Рудницька поговорять про значення українських орнаментів та символів у писанкарстві.

 

О 20:35 казкар-лірник, сценарист, актор та телеведучий Сашко Лірник у своєму інтерв'ю розкаже «про очищення нації за допомогою вічних українських казок, в яких завжди перемагає любов, і які пронизані духом вольності та образами українського захисника».

 

У вечірньому прайм-таймі, 12 квітня, в ефірі 5-го вийдуть ексклюзивні інтерв'ю з главами церков та поважними священнослужителями. Серед них - Митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський (УПЦ МП) Олександр, глава Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав, Патріарх київський і всієї Руси-України, предстоятель УПЦ КП Святійший Філарет, місцеблюститель київського митрополичого престолу УАПЦ Макарій та прес-секретар Блаженнішого митрополита Онуфрія, предстоятеля УПЦ МП Архимандрит Пафнутій.

 

У ніч з 11 на 12 квітня в ефірі 5-го каналу транслюватимуться урочисті Великодні Богослужіння з головних храмів різних конфесій:

 

11 квітня, о 23:40 - Свято-Троїцький Іонинській монастир.

12 квітня, з 00.30 до 00.45 - Володимирській Патріарший кафедральний собор.

12 квітня, з 01:30 до 01:45 - Патріарший собор Воскресіння Христового у Києві.

 

Завершить трансляцію о 02:00 Божественна літургія з Успенської Києво-Печерської Лаври.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2907
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду