Російські ЗМІ: на Байкалі потонув 33-річний Віктор Давидов (ОНОВЛЕНО)

Російські ЗМІ: на Байкалі потонув 33-річний Віктор Давидов (ОНОВЛЕНО)

22 Березня 2015
15084
22 Березня 2015
13:25

Російські ЗМІ: на Байкалі потонув 33-річний Віктор Давидов (ОНОВЛЕНО)

15084
Російські ЗМІ: на Байкалі потонув 33-річний Віктор Давидов (ОНОВЛЕНО)
Російські ЗМІ: на Байкалі потонув 33-річний Віктор Давидов (ОНОВЛЕНО)

Російські ЗМІ почали поширювати інформацію про подробиці трагедії на Байкалі. Телеканал «Звезда» повідомив, що на озері загинув 33-річний водій «Фольксвагена» Віктор Давидов.

 

«Автомобіль "Фольксваген", в якому перебувало шість осіб, провалився під лід недалеко від острова Ольхон, - зазначається на сайті "Звезды". - Молоді люди виїхали на озеро, щоби зробити знімки. Тонкий лід не витримав ваги автомобіля і впав у воду. П'ять пасажирів вибралися з машини, а 33-річний водій іномарки Віктор Давидов потонув».

 

Тим часом керівник прес-служби МНС по Іркутській області Андрій Шутов в інтерв'ю ВВС теж зазначив, що на Байкалі загинув Віктор Давидов.

 

Дані про інцидент на Байкалі поширило Головне управління МНС в Іркутській області. Згідно з повідомленням, увечері 20 березня на акваторії озера в районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля з розташованими в ньому водієм і п'ятьма пасажирами.

 

«В порушення вимог заборонних інформаційних знаків громадяни виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків. У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину. Глибина в даному місці складає більше 20 метрів», - розповіли в прес-службі МНС.

 

Видання LB.ua з посиланням на чотири джерела, два з яких російські, повідомило про смерть екс-народного депутата Віктора Януковича-молодшого. За версією сайту,  інцидент стався на озері Байкал. Пан Янукович брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус «Фольксваген», в якому, крім нього перебувала ще 5 осіб, провалився під лід, зазначається на LB.ua. Видання стверджує, що Віктор Янукович-молодший потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися. автомобіль «Фольксваген», в якому знаходилося шість осіб, провалився під лід недалеко від острова Ольхон.


Народний депутат Нестор Шуфрич на своїй сторінці у Facebook повідомив, що Віктор-Янукович загинув. «Трагічно загинув Віктор Вікторович Янукович. Загинув так, як і жив, - за кермом автомобіля», - зазначив пан Шуфрич.

 

«Детектор медіа»

На сайті телеканалу «Звезда» опубліковано фото буцімто з місця інциденту на Байкалі

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15084
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду