«Україна» запустила в ефір новорічні ролики з ведучими каналу

«Україна» запустила в ефір новорічні ролики з ведучими каналу

10 Грудня 2014
4867
10 Грудня 2014
10:34

«Україна» запустила в ефір новорічні ролики з ведучими каналу

4867
«Україна» запустила в ефір новорічні ролики з ведучими каналу
«Україна» запустила в ефір новорічні ролики з ведучими каналу

З нагоди прийдешніх зимових свят в ефір каналу «Україна» вийшла серія міжпрограмних відеороликів, головними героями яких стали ведучі каналу. Слоган нового сезону - «Зима чудес на каналі "Україна"». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Однією з головних прем'єр каналу «Україна» до новорічних свят має стати зірковий мюзикл «Аліса в країні чудес». Відтак, на каналі вирішили зняти ролики, які збережуть казкову атмосферу протягом усіх зимових свят і додадуть відчуттів зимових чудес.

 

Концепція роликів була розроблена креативною командою телеканалу «Україна» під керівництвом арт-директора Ірини Євстіфєєвої, креативного директора Романа Шоми, промо-директора Світлани Бережної, директора департаменту просування бренду та продуктів каналу «Україна» Ольги Шевченко та продюсера Світлани Вишневської.

 

Ідея роликів була реалізована компанією Pronto Film під керівництвом виконавчого продюсера Ганни Калашник. Режисером проекту став Олександр Стеколенко. Оператор - Денис Лущик. Реквізити для відеороликів були виготовлені творчою майстернею Patoka Studio під керівництвом Лесі Патоки.

 

Героями роликів стали Олена Кот, Анна Панова, Олександр Мозговий, Марина Кухар («События»), Максим Сікора та Ольга Грицик («События дня»), Олег Панюта («События недели»), Тала Калатай та Ольга Бутко, Слава Соломка («Ранок з Україною»), Ольга Євланова, Сергій Бобак («Один за 100 годин»), Олексій Суханов («Говорить Україна») та Олександр Денисов («Великий футбол»).

 

 

 

 

«За допомогою наших зимових промо-роликів, ми хочемо подарувати українцям емоції, які всіх нас роблять дітьми, і внести в їх дім радість, тепло і затишок. Ми хочемо, щоб наш глядач разом з каналом "Україна" повірив у чудеса», - каже директор департаменту просування бренду та продуктів каналу «Україна» Ольга Шевченко.

 

Нагадаємо, канал «Україна» планує показати телеглядачам три новорічні проекти, зняті режисером Максимом Паперником на замовлення каналу: чотирисерійну святкову комедію «Ковзани для чемпіонки», мюзикл за авторською адаптацією казки Льюїса Керролла «Аліса в Країні чудес», а також «Великий новорічний концерт».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4867
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду