5 канал сьогодні проведе телемарафон, присвячений Всесвітньому дню діабету

5 канал сьогодні проведе телемарафон, присвячений Всесвітньому дню діабету

14 Листопада 2014
5540
14 Листопада 2014
14:03

5 канал сьогодні проведе телемарафон, присвячений Всесвітньому дню діабету

5540
5 канал сьогодні проведе телемарафон, присвячений Всесвітньому дню діабету
5 канал сьогодні проведе телемарафон, присвячений Всесвітньому дню діабету

Сьогодні, 14 листопада, 5 канал проведе телемарафон «Бачити барвистий світ», присвячений Всесвітньому дню діабету. Спецпроект триватиме із 17:30 до 19:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Співорганізаторами марафону є Українська діабетична федерація, Фонд Петра Порошенка та Міжнародний благодійний фонд «Моя Україна».

 

Ведучі марафону Яна Конотоп і Богдан Бенюк у трьох студіях разом з гостями в ефірі 5-го каналу обговорюватимуть медико-соціальну проблему цукрового діабету: що таке діабет, які особливості перебігу та наслідки хвороби та як її можна контролювати?

 

Ефір 5-го буде насичений тематичними сюжетами, зокрема, у другій студії марафону глядачі дізнаються про роботу вінницької мобільної лабораторії для швидкого та безкоштовного діагностування можливих ускладнень зору.

 

У третій студії до ведучих завітають директор проекту «Діаєвро» Ірина Власенко та голова ради Української діабетичної федерації Валентина Очеретенко, які розкажуть, як повноцінно жити з діабетом, а також капітан та гравці діабетичної збірної команди України з міні-футболу, які власним прикладом доведуть, що з такою хворобою можна ще й змагатися на високому рівні та здобувати спортивні нагороди.

 

Гостями марафону також будуть: головний позаштатний ендокринолог МОЗ України Борис Маньковський, заступник головного лікаря з медичних питань Центру мікрохірургії ока Наталія Обухова, директор Інституту ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка АМН України Микола Тронько, виконавчий директор Української діабетичної федерації Інна Крулько, капітан Української діабетичної збірної з міні-футболу Сергій Чесноков, гравець Української діабетичної збірної з міні-футболу Максим Андросюк, гравець Української діабетичної збірної з міні-футболу Сергій Пономаренко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5540
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду