Проект Hubs розпочав роботу (ОНОВЛЕНО)

25 Лютого 2014
17467
25 Лютого 2014
11:22

Проект Hubs розпочав роботу (ОНОВЛЕНО)

17467
Проект Hubs розпочав роботу (ОНОВЛЕНО)

Після тестування 23 лютого проект Hubs, керівником якого є екс-журналістка «Forbes-Украина» Севгіль Мусаєва, розпочав роботу сьогодні.

 

До уваги читачів розділи «Бізнес», «Влада», «Стартер», «Дискусії». Додано й незапланований раніше розділ «Небесна сотня». Його наповненням займаються волонтери – студенти Інституту журналистики КНУ ім. Т.Г. Шевченка. Перші тексти присвячено ровесникам авторів, які загинули на майдані.

 

На головній сторінці представлено кілька матеріалів, де йдеться про актуальні політичні подіяїм  - формування уряду й кадрові зміни, позиції депутатів під час екстенного засідання Парламенту 19 лютого. Журналісти Hubs також встигли проаналізувати особливості Межигірського ЖЕКу. Крім того, оновлюється стрічка новин російською мовою.

 

 

 

 

Нагадаємо, особливістю видання про бізнес і політику, за словами Севгіль Мусаєвої, має стати мотивація й натхнення аудиторії. Також значна увага приділятиметься стартапам та іншим темам, цікавим бізнесменам-початківцям.

 

Половину команди Hubs склали чотири екс-журналісти «Forbes Украина», які звільнилися з видання після зміни власника та спроби запровадити цензуру. Окрім пані Мусієвої, цеВіталій ЄрмаковАндрій Самофалов і Дарина Марчак. Також у складі команди - колишня редактор відділу фінансів Liga.net Юлія Бондаренко.

 

Раніше матеріали та фоторепортажі Hubs публікувалися на сторінці проекту у Facebook. Нині до числа її читачів долучилися майже 4,5 тис. користувачів соцмереж.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17467
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду