Дистрибуцією «Креденса» займається Parakeet Film з Дніпропетровська

Дистрибуцією «Креденса» займається Parakeet Film з Дніпропетровська

18 Січня 2014
11690
18 Січня 2014
09:00

Дистрибуцією «Креденса» займається Parakeet Film з Дніпропетровська

11690
Дистрибуцією «Креденса» займається Parakeet Film з Дніпропетровська
Дистрибуцією «Креденса» займається Parakeet Film з Дніпропетровська

Прес-показ стрічки «Креденс» Валентина Васяновича відбудеться 20 січня у Дніпропетровську й 21 січня у Києві, повідомляє прес-служба дистрибуторської кмпанії Parakeet Film.

 

У прокат фільм вийде 23 січня. Як розповіла у коментарі «Детектор медіа» прес-секретар Parakeet Film Олена Михайлова, окрім Києва і Дніпропетровська, придбати квитки на стрічку зможуть глядачі Львова, Донецька, Хмельницького, Симферополя, Запоріжжя, Миколаєва, Кривого Рога, Рівного та Житомира.

 

У Києві картину можна буде переглянути у кінотеатрах «Жовтень», «Кінопанорама», а також у «Оскарі» (торговий центр «Дрім таун»), «Магнаті», «Мегаплексі» у «Блокбастері»,та «Мультиплексі» у торгівельно-розважальному центрі «Комод» й ТЦ «Караван».

 

Загалом, прокат триватиме по 5 лютого. У «Жовтні» фільм ітиме на два тижні довше. А в «Кінопанорамі» стрічку можна буде переглянути з 14 лютого.

 

Parakeet Film - новий український кінодистрибeтор, що розпочав діяльність восени 2013 року. Директор - Віктория Хотянова. Компанія є постійним партнером дніпропетровського кінотеатру «Правда- кіно».

 

Як писала «Детектор медіа», «Креденс» - сімейна драма з елементами інтелектуальної комедії, «різдвяна казка, схожа на страшний сон». Головний герой - віолончеліст львівської опери Орест, на якого навалюються всі негаразди світу. Намагаючись позбутися свого минулого, він викидає з балкона старовинний буфет (креденс). Чи допоможе це йому знайти відповіді для складних ребусів про універсум і власний смуток?

 

На 4-му Одеському міжнародному кінофестивалі картина Валентина Васяновича отримала нагороду Міжнародної федерації кінопреси FIPRESCI як «Найкращий український повнометражний фільм», а критики вже назвали її «вибухом в українському кіно».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду