На київському Подолі знімають серіал «Швидка допомога»

На київському Подолі знімають серіал «Швидка допомога»

16 Листопада 2013
24636
16 Листопада 2013
16:34

На київському Подолі знімають серіал «Швидка допомога»

24636
Адаптацію ER телеканалу NBC здійснює StarLightFilms на замовлення телеканалу СТБ
На київському Подолі знімають серіал «Швидка допомога»
На київському Подолі знімають серіал «Швидка допомога»

До української версії американського серіалу «Швидка допомога» увійдуть кадри з Подолу. Як зауважили мешканці будинків по вулиці Введеньскій, сьогодні у першій половині дня тут проходили зйомки епізодів проекту StarLightFilms на замовлення телеканалу СТБ.

 

Робота знімальнї групи привернула увагу завдяки димовим установкам, машині «швидкої»,і скупченню авто та «медсестрам». Очевидці зйомок розповіли кореспонденту «Детектор медіа», що спочатку вирішили: сталася аварія.  

 

Режисерами виступають Єва Стрєльнікова та Максим Литвинов, оператор Олександр Шилов. Сценаристка - Тала Оніщук.

 

У ролях: Валерія Ланська (Віра), Денис Васильєв (Артем Нечаєв), Антон Батирєв (Олександр Сербін), Володимир Кошевой (Андрій Горін), Валерій Панков (Ілля Романцев), Валентина Абрамова (Ксенія).

 

Як писала «Детектор медіа», про наміри СТБ створити власну версію серіалу ER («Швидка допомога») телеканалу NBC. Протягом 15-ти років американські глядачі вболівали за долі пацієнтів та лікарів приймального відділення Чикаго.

 

StarLightFilms - один із продакшнів StarLightMedia. Директор - директор Максим Литвинов.

 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24636
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду