detector.media
05.09.2013 13:23
«Україна» призупинила вихід ранкового шоу

З 9 вересня ранкове шоу телеканалу «Україна» «Ранок з Україною» призупиняє свій вихід. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Раніше про ймовірне закриття шоу з наступного тижня повідомляла «Дуся».

 

Причиною зняття програми з ефіру канал називає «нерівні показники телеперегляду». Тепер «Україна» має намір доопрацювати концепцію та наповнення ранкового шоу.

 

Орієнтовно програма повернеться в ефір каналу протягом трьох місяців. Команда проекту «Ранок з Україною» продовжує роботу на каналі.

 

«Надалі, у зв'язку зі зміною концепції ранкового мовлення, можливий перерозподіл функціональних обов'язків співробітників проекту та перегляд умов співпраці», - повідомили у прес-службі щодо ведучих проекту.

 

При цьому в ранковому прямому ефірі каналу залишаться випуски інформаційної програми «События» о 7:00 і 9:00 і традиційні ранкові рубрики «Економіка» і «Погода».

 

Оновлений ранковий проект (15 липня - 4 вересня) мав частку 5,83% за аудиторією 18+ та 5,05% за 18-54, вибірка «50 тис.+». Ці показники нижчі за середні каналу.

 

Нагадаємо, 15 липня «Ранок з Україною» вийшов в оновленому форматі. Ведучі проекту - Дмитро та Владислав Грузинські, Світлана Катренко і Тала Калатай.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+ та 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY