detector.media
19.10.2014 17:06
На Луганщині загинув фотокореспондент Віктор Гурняк
На Луганщині загинув фотокореспондент Віктор Гурняк
На Луганщині загинув фотокореспондент, доброволець «Айдару» Віктор Гурняк. Про це з посиланням на його друга Петра Задорожного повідомляє Hromadske.TV.

 

Це сталося внаслідок вибуху мінометного снаряда, коли пан Гурняк під обстрілом вивозив поранених - о 10:10 ранку 19 жовтня в районі 32-го блокпосту поблизу селища Сміле Луганської області.

 

Віктор Гурняк був співзасновником фотоагентства LUFA, співпрацював із інтернет-виданням Insider, інформагентствами Reuters, УНІАН. Готував репортажі з зимового Майдану, залишив серію знімків з життя «Айдару».

 

Пан Гурняк як волонтер займався забезпеченням батальйону «Айдар». Улітку 2014 року він вступив до цього батальйону  добровольцем.

 

Віктор Гурняк, за даними «Пластового порталу», народився в 1987 році. Родом з села Городниця  Гусятинського району на Тернопільщині.

 

Працював в щоденній газеті «20 Хвилин» та був редактором пластового часопису «Цвіт України». Брав участь в проектах Інституту політичної освіти та Міжнародного республіканського інституту. 

 

Очолював в Тернополі молодіжну громадську організацію «Фундація Регіональних Ініціатив» та був прес-секретарем партія «Пора» в Тернопільській області.

 

Разом з дружиною Іриною виховував доньку.


2010 року «Пластовий портал» опублікував інтерв'ю з  Віктором Гурняком.

 

«Детектор медіа»


Фото - http://www.hromadske.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY