Прес-аташе Держкіно став Ярослав Підгора-Ґвяздовський

Прес-аташе Держкіно став Ярослав Підгора-Ґвяздовський

17 Жовтня 2014
7499
17 Жовтня 2014
13:54

Прес-аташе Держкіно став Ярослав Підгора-Ґвяздовський

7499
Прес-аташе Держкіно став Ярослав Підгора-Ґвяздовський
Прес-аташе Держкіно став Ярослав Підгора-Ґвяздовський

Кінокритик і кіножурналіст Ярослав Підгора-Ґвяздовський став прес-аташе Державної агенції України з питань кіно.

 

На новій посаді, як він розповів у коментарі «Телекритиці», працює з середини вересня.

 

За словами Ярослава Підгори-Ґвяздовського, нині він єдиний співробітник Держкіно, який опікується сферою зв'язків із громадськістю. До його обов'язків входить інформування ЗМІ щодо подій в українській кіногалузі, здобутків вітчизняних фільмів на міжнародних кінофестивалях тощо. Окрім розсилки-прес-релізів, дізнатися про такі новини журналісти можуть на сайті Держікно та на сторінці агенції у Facebook.

 

«Також мені щодня телефонують кінорежисери та дистрибутори і просять, наприклад, посприяти в організації прес-конференцій. Ми проводитимемо їх у кінотеатрі «Київ» регулярно - інформуватимемо щодо виходу фільмів у кінопрокат», - розповів прес-аташе.

 

Також він додав: «Дуже багато людей говорять про те, що українського кіно немає, що воно в стагнації. А насправді воно семимильні кроки робить щодня. І моя місія -  донести це до людей».

 

Ярослав Підгора-Ґвяздовський - випускник Інституту журналістики КНУ ім. Т.Г. Шевченка. Тему кіно висвітлює понад 20 років. Був шеф-редактором журналу «КиноДайджест», головним редактором журналу Total Film at Ad World. Матеріали пана Підгори-Ґвяздовського публікувалися в понад 50-ти виданнях, серед яких - журнал «ШО», тижневики «Дзеркало тижня. Україна», «Український тиждень» та інші ЗМІ.

 

Донедавна входив до складу Експертної комісії Держкіно з питань розповсюдження та демонстрування фільмів. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7499
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду