У Львові почали видавати фронтову газету «Честь вітчизни»

У Львові почали видавати фронтову газету «Честь вітчизни»

15 Жовтня 2014
6799
15 Жовтня 2014
09:51

У Львові почали видавати фронтову газету «Честь вітчизни»

6799
У Львові почали видавати фронтову газету «Честь вітчизни»
У Львові почали видавати фронтову газету «Честь вітчизни»

У Львові почала виходити газета «Честь вітчизни», яку її ініціатори називають першою фронтовим виданням в Україні. Про це повідомляють ТСН та видання «Дивись.info».

 

Автори ідеї створення газети кажуть про те, що це видання має на меті інформувати бійців, які на передовій, підіймати їхній дух та надихати на перемогу.

 

«Попри те, що бракує якихось речей в побуті, відсутня елементарна інформація і не просто інформація, а яка б до чогось спонукала, мета одна, зміст газети полягає у тому, що ворога можна бити і треба бити», - наголосив головний редактор фронтової газети Ігор Гургула.

 

Тираж газети наразі складає п'ять тисяч примірників. Редактори запевняють, що фронтова газета виходитиме доти, доки триватиме війна. Перші примірники видання «Честь вітчизни» вже відправили на схід України разом із гуманітарною допомогою, яку збирала Львівська область для третього батальйону територіальної оборони.

 

14 жовтня в рамках благодійного концерту-телемарафону «Героям Слава» у Львові відбувся аукціон роботи більш 20 львівських художників. Кошти, зібрані на аукціоні,  будуть спрямовані на друк фронтової газети.

 

Нагадаємо, Всеукраїнська газета «Козацький край» започаткувала спецпроект «Батальйони Волі», у рамках якого готує випуски, присвячені українським батальйонам та передає їх в зону АТО.

 

Журнал «Фокус» і сайт focus.ua розпочали соціальний проект «Воїни SOS», присвячений бійцям, які постраждали в боях на сході України.

 

Головред інтернет-видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов заявив, що хоче запустити сайт про долі українських воїнів, для якого згодом шукав журналістів, готових працювати в зоні АТО.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6799
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду