«Фокус» запускає проект допомоги пораненим під час АТО бійцям

«Фокус» запускає проект допомоги пораненим під час АТО бійцям

31 Липня 2014
4414
31 Липня 2014
17:21

«Фокус» запускає проект допомоги пораненим під час АТО бійцям

4414
«Фокус» запускає проект допомоги пораненим під час АТО бійцям
«Фокус» запускає проект допомоги пораненим під час АТО бійцям

Журнал «Фокус» і сайт focus.ua розпочинають соціальний проект «Воїни SOS», присвячений бійцям, які постраждали в боях на сході України. Про це повідомляє Віра Черниш, директор по маркетингу и PR видавництва «Фокус Медиа».

 

З 31 липня на сайті в рубриці «Спецпроект: Воїни SOS» публікуватимуться історії солдат, які постраждали або отримали поранення, захищаючи Україну. Також в матеріалах видання зазначатиметься, як можна допомогти бійцям, наводитимуться їх контактні дані або координати волонтерів, які збирають гроші на лікування та протезування поранених.

 

«Ми багато чого знаємо про терористів, але мало про тих, хто захищає нас, не шкодуючи ні свого здоров'я, ні своїх життів. А країна повинна знати своїх героїв. Проект допоможе бійцям самим розповісти свої особисті історії - хто вони, звідки, як потрапили в зону АТО, як це змінило їхні життя. Багато з них сьогодні поранені, хтось балансує на межі життя і смерті. Наша увага прикута до передової, але допомога потрібна і тут - в тилу. Допомогти цим сміливим людям повернутися до нормального життя - наш громадянський обов'язок», - коментує ідею проекту головний редактор журналу «Фокус» і шеф-редактор сайту focus.ua Яна Мойсеєнкова.

 

Пані Мойсеєнкова зазначає, що проект триватиме доти, доки буде потрібен бійцям.

 

Вже опубліковано перший матеріал в рамках спецпроекту, героєм якого став 24-річний командир БТР Олег Березовський. Під час мінометного обстрілу він втратив кисті обох рук. Зараз він готується до протезування і мріє повернутися на фронт, щоб допомогти товаришам.

 

Нагадаємо,  у липні сайт Фокус.ua стартував в новому дизайні і форматі: з новинного ресурсу він перетвориться на мультимедійний інтернет-журнал, який фокусуватиметься на основних подіях та тенденціях в Україні та світі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4414
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду