У Донецьку на півдоби припинили мовити російські телеканали

У Донецьку на півдоби припинили мовити російські телеканали

3 Серпня 2014
8618
3 Серпня 2014
12:08

У Донецьку на півдоби припинили мовити російські телеканали

8618
У Донецьку на півдоби припинили мовити російські телеканали
У Донецьку на півдоби припинили мовити російські телеканали

У Донецьку відновили аналогове мовлення  російські телеканали.. Про це з посиланням на мешканців Донецька повідомляють «Новости Донбасса».

 

2 серпня, як пише видання  в результаті обстрілу було знеструмлено телевізійну вишку в Петровському районі Донецька. Після цього було припинено передачу сигналів російських телеканалів в аналоговому варіанті.


Станом на 9.00 в Донецьку відновлено роботу 22 трансформаторних підстанцій в Петровському та Кіровському районах. Аварійні бригади в першу чергу ліквідували пориви електромереж, які подають напругу на Петровський і Південний водовузли.

Енергетиками підприємства ДТЕК 2 липня відновлено електропостачання 10 багатоповерхових будинків селища Жовтневий, 3 п'ятиповерхових будинків на селищі Грабари, підстанція селища Гірник.

Досі залишаються без електропостачання 167 багатоповерхових і 2300 приватних будинків у Куйбишевському районі. За попередню добу в Донецьку внаслідок влучання артилерійського снаряда частково зруйновано будівлю загальноосвітньої школи № 101 в Петровському районі, знищено 560 кв. метрів покрівлі, вибито вікна та двері. Поряд з будівлею школи повністю знищені господарські споруди. На місце події виїжджали бригади МНС України в Донецькій області для ліквідації пожежі. Постраждалих немає.

У 00.50 снаряд великокаліберної зброї влучив у приватне житлове будівництво по вулиці Червоної зірки. Через безперервні обстріли в цьому районі на місце не змогла потрапити бригада МНС.

 

«Детектор медіа»

На фото - телецентр у Донецьку,  http://infodon.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8618
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду