Четвертий Alfa Jazz Fest у Львові висвітлюють понад 150 журналістів

13 Червня 2014
8893
13 Червня 2014
15:57

Четвертий Alfa Jazz Fest у Львові висвітлюють понад 150 журналістів

8893
Четвертий Alfa Jazz Fest у Львові висвітлюють понад 150 журналістів

Четвертий міжнародний Alfa Jazz Fest у Львові зібрав рекордну у своїй історії кількість ЗМІ. За даними прес-служби, фестиваль висвітлює понад 150 журналістів, фотокореспондентів та операторів з України та інших країн світу, передає кореспондент «Детектор медіа».

 

 

З України на фестивалі найбільше представлені журналісти з Києва, Ужгорода, Вінниці, Харкова та Львова. Також присутні фотокореспонденти та журналісти з Польщі, Австрії, Росії та Німеччини.

 

Як розповіли у прес-службі фестивалю, кількість охочих акредитуватися на Alfa Jazz Fest була такою великою, що вони були змушені відмовляти деяким ЗМІ. Такий інтерес до фестивалю вони пов'язують зі збільшенням його популярності та відзначають, що дедалі більше ЗМІ долучаються до висвітлення фестивалю.

 

Alfa Jazz Fest триватиме у Львові з 12 по 15 червня. Відкрився фестиваль майстер-класом та виступом зірки джазової сцени Ларрі Карлтона. Зал аплодував йому стоячи. З не меншим захватом слухачі зустріли зірку джазового мейнстріму ДіДі Бріджуотер, яка почала свій виступ із привітання: «Добрий вечір».

 

Генеральні медіапартнери фестивалю - «Forbes Украина» та канал «Україна». На фестивалі присутні знімальні групи каналів «1+1» та «24» а також очікуються, що подію відвідають представники міжнародного супутникового музичного каналу Mezzo.

 

Цього року впливовий американський журнал Jazz Times включив Alfa Jazz Fest до переліку найбільших джазових подій року, поряд зі світовими фестивалями.

 

«Концерти за участю більше ста музикантів світового класу будуть проходити на трьох сценах у центрі міста. Очікується, що захід відвідають більше 40000 глядачів і близько100 акредитованих журналістів», - йдеться у тексті видання.

 

Творчим куратором фестивалю є український джазмен, автор і ведучий радіопрограм, кавалер найвищої нагороди Польщі в галузі культури - ордену «Заслуги для польської культури» - Олексій Коган. У рамках фестивалю він представив у Львові аудіокнигу «Jazz з Олексієм Коганом».

 

 

Нагадаємо, Олексій Коган продовжує вести на радіо «Аристократи» проект Jazz Time, а на радіо «Промінь» - програму «Джаз клуб», що виходить в ефір щоп`ятниці о 22.08.

 

У 2012 році, як писала «Детектор медіа», пан Коган дебютував як телеведучий - у програмі «Джаз з Олексієм Коганом» на ТВі. Цикл із восьми випусків було присвячено п`ятиріччю фестивалю JazzinKyiv. Програму відзначала увага до українських музикантів і гуртів. Проект було реалізовано силами організаторів щорічного музичного заходу за підтримки ТВі. name="_GoBack">Наступного року телепроект було продовжено в оновленому форматі.

 

«Детектор медіа»

Фото зі сторінки Alfa Jazz Fest у Facebook 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8893
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сох
3610 дн. тому
Шаровики
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду