Інавгурацію президента України транслювали понад 18 телеканалів

7 Червня 2014
10443
7 Червня 2014
11:10

Інавгурацію президента України транслювали понад 18 телеканалів

10443
Інавгурацію президента України транслювали понад 18 телеканалів

П`ятий президент України Петро Порошенко склав присягу українському народові. 

 

Інавгурацію глави держави транслювали Перший національний, «Інтер», «1+1», ICTV, «Україна», ТОНІС, ТВі, «Рада», 5 канал, «24», UBR, «Бізнес», «Євроньюз», «Київ», «Черноморка», «Перший Ukraine», ZIK, «Перший діловий» - загалом понад 18 телеканалів, серед яких і російський «Дождь».

 

Урочисте засідання у сесійній залі Верховної Ради України розпочалося о 10:00 і триває в Національному заповіднику «Софія Київська». Об 11.25 - початок молебня у соборі Святої Софії. О 12-тій -  вітання глав іноземних делегацій.

 

Постанову «Про дату, час і місце проведення урочистого засідання Верховної Ради України, присвяченого складанню присяги Українському народові новообраним Президентом України», Парламент України прийняв 3 червня 2014 року.

 

Центральна виборча комісія 2 червня оголосила Петра Порошенка обраним президентом України на дострокових виборах 25 травня, вигравши вже у першому турі.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10443
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
киянин
3614 дн. тому
Коли Турчинов представляв гостей, що прибули на авгурацію, ці недоумки не давали навіть почути прізвища. Розповідали, які гарні сині очі в першої леді та як по-джентельменськи поводиться синочок. Хіба в функції першого національного входить створення культу особи? Здається, Зураб не на своєму місці. Згадаймо і про його російську мову на дебатах, де ВСІ кандидати на посаду президента були україномовні... (про це вже писали).
LUPUS
3614 дн. тому
Во время трансляции хотелось убить комментаторов.Особенно комментаторшу . Задолбали своими "ось бачите" и несвоевременным невнятным гундением .
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду