Невідомі закидали «коктейлями Молотова» офіс радіостанцій групи «ТАВР Медіа» (ОНОВЛЕНО)

Невідомі закидали «коктейлями Молотова» офіс радіостанцій групи «ТАВР Медіа» (ОНОВЛЕНО)

30 Травня 2014
9978
30 Травня 2014
12:22

Невідомі закидали «коктейлями Молотова» офіс радіостанцій групи «ТАВР Медіа» (ОНОВЛЕНО)

9978
Невідомі закидали «коктейлями Молотова» офіс радіостанцій групи «ТАВР Медіа» (ОНОВЛЕНО)
Невідомі закидали «коктейлями Молотова» офіс радіостанцій групи «ТАВР Медіа» (ОНОВЛЕНО)

В ніч на 30 травня в Києві невідомі закидали «коктейлями Молотова» офіс радіогрупи «ТАВР Медіа», яку пов'язують із бізнесменом Віктором Пінчуком і народним депутатом Миколою Баграєвим (радіомережі «Хіт FM», «Русское радио - Україна», Radio Roks, Kiss FM, Relax та «Мелодія»). Про інцидент на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний директор «Русского радио» і ведучий Radio Roks Сергій Кузін.

 

«Вночі на офіс напали. Кидали коктейлі. Загасили своїми силами. Спасибі хлопцям з міліції, приїхали за 5 хв. Відмінно відпрацювала наша служба безпеки. Всі живі і здорові», - написав пан Кузін.

 

Пізніше новину про інцидент підтвердили у прес-службі радіо-холдингу «ТАВР-Медіа». «Сьогодні вночі було здійснено напад на офіс найкрупнішого в Україні радіо-холдингу "ТАВР-Медіа", що знаходиться на Подолі на вул. Вікентія Хвойки. Близько другої години ночі невідомі закидали офіс, де знаходяться найпопулярніші українські радіостанції,  коктейлями молотова та зникли в напрямку вулиці Новокостянтинівської. Камери відеоспостереження, встановлені на вході, зафіксували щонайменше 6-ьох осіб, що кидали палаючі суміші у двері центрального входу», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Сергій Кузін опублікував фото після інциденту

 

У «ТАВР-Медіа» не висловлюють наразі жодних припущень щодо причин інциденту. «Керівництво компанії "ТАВР Медіа" заявляє про те, що жодних причин для дикунського нападу не бачить, оскільки протягом усієї своєї діяльності, а це більше 10-ти років, "ТАВР-Медіа" займає відверто проукраїнську державницьку позицію, особливо в останні непрості місяці для України. Ведучі радіостанцій особисто постійно беруть учать в акціях на підтримку тих змін, які зараз проходять в Україні», - повідомляє прес-служба радіо-холдингу.

 

Генеральний директор «ТАВР-Медіа» Ігор Чернишов повідомляє про те, що сьогодні вже подані відповідні заяви до правоохоронних органів щодо розслідування інциденту, а також готується заява особисто на ім'я виконуючого обов'язки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

 

Пан Чернишов також наголосів, що «державницький вектор як в інформаційній, так і в громадській діяльності компанії залишається незмінним і спрямованим виключно на створення продукту, який буде затребуваним та улюбленим для українців».

 

Нагадаємо,  14 березня у Криму в мм. Керч та Євпаторія групою невідомих було скоєно напад на передавальний центр, де знаходяться передавачі мережевих українських радіостанції «Хіт FM», «Русское радио-Україна», Radio Roks, Kiss FM, Relax та «Мелодія». Внаслідок нападу було пошкоджене технічне обладнання та порізані дроти передавачів, повідомляє прес-служба радіогрупи «ТАВР Медіа». 10 квітня радіостанції групи «ТАВР Медіа» - «Хіт FM», «Русское радио - Україна», Radio Roks, Kiss FM, Relax та «Мелодія» - заявили, що тимчасово припиняють своє мовлення на території Криму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9978
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду