detector.media
30.05.2014 12:22
Невідомі закидали «коктейлями Молотова» офіс радіостанцій групи «ТАВР Медіа» (ОНОВЛЕНО)
Невідомі закидали «коктейлями Молотова» офіс радіостанцій групи «ТАВР Медіа» (ОНОВЛЕНО)

В ніч на 30 травня в Києві невідомі закидали «коктейлями Молотова» офіс радіогрупи «ТАВР Медіа», яку пов'язують із бізнесменом Віктором Пінчуком і народним депутатом Миколою Баграєвим (радіомережі «Хіт FM», «Русское радио - Україна», Radio Roks, Kiss FM, Relax та «Мелодія»). Про інцидент на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний директор «Русского радио» і ведучий Radio Roks Сергій Кузін.

 

«Вночі на офіс напали. Кидали коктейлі. Загасили своїми силами. Спасибі хлопцям з міліції, приїхали за 5 хв. Відмінно відпрацювала наша служба безпеки. Всі живі і здорові», - написав пан Кузін.

 

Пізніше новину про інцидент підтвердили у прес-службі радіо-холдингу «ТАВР-Медіа». «Сьогодні вночі було здійснено напад на офіс найкрупнішого в Україні радіо-холдингу "ТАВР-Медіа", що знаходиться на Подолі на вул. Вікентія Хвойки. Близько другої години ночі невідомі закидали офіс, де знаходяться найпопулярніші українські радіостанції,  коктейлями молотова та зникли в напрямку вулиці Новокостянтинівської. Камери відеоспостереження, встановлені на вході, зафіксували щонайменше 6-ьох осіб, що кидали палаючі суміші у двері центрального входу», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Сергій Кузін опублікував фото після інциденту

 

У «ТАВР-Медіа» не висловлюють наразі жодних припущень щодо причин інциденту. «Керівництво компанії "ТАВР Медіа" заявляє про те, що жодних причин для дикунського нападу не бачить, оскільки протягом усієї своєї діяльності, а це більше 10-ти років, "ТАВР-Медіа" займає відверто проукраїнську державницьку позицію, особливо в останні непрості місяці для України. Ведучі радіостанцій особисто постійно беруть учать в акціях на підтримку тих змін, які зараз проходять в Україні», - повідомляє прес-служба радіо-холдингу.

 

Генеральний директор «ТАВР-Медіа» Ігор Чернишов повідомляє про те, що сьогодні вже подані відповідні заяви до правоохоронних органів щодо розслідування інциденту, а також готується заява особисто на ім'я виконуючого обов'язки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

 

Пан Чернишов також наголосів, що «державницький вектор як в інформаційній, так і в громадській діяльності компанії залишається незмінним і спрямованим виключно на створення продукту, який буде затребуваним та улюбленим для українців».

 

Нагадаємо,  14 березня у Криму в мм. Керч та Євпаторія групою невідомих було скоєно напад на передавальний центр, де знаходяться передавачі мережевих українських радіостанції «Хіт FM», «Русское радио-Україна», Radio Roks, Kiss FM, Relax та «Мелодія». Внаслідок нападу було пошкоджене технічне обладнання та порізані дроти передавачів, повідомляє прес-служба радіогрупи «ТАВР Медіа». 10 квітня радіостанції групи «ТАВР Медіа» - «Хіт FM», «Русское радио - Україна», Radio Roks, Kiss FM, Relax та «Мелодія» - заявили, що тимчасово припиняють своє мовлення на території Криму.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY