У Каннах покажуть український фільм, знятий на замовлення Держкіно

У Каннах покажуть український фільм, знятий на замовлення Держкіно

18 Квітня 2014
13659
18 Квітня 2014
11:12

У Каннах покажуть український фільм, знятий на замовлення Держкіно

13659
У Каннах покажуть український фільм, знятий на замовлення Держкіно
У Каннах покажуть український фільм, знятий на замовлення Держкіно

Український національний короткометражний ігровий фільм «Інь, і що з цим робити» братиме участь у Short Film Corner цьогорічного Каннського кінофестивалю, що відбудеться 14-25 травня. Про це повідомив продюсер фільму Максим Сердюк.

 

Фільм «Інь, і що з цим робити» належить до жанру фарс-мелодрами. За сюжетом фільму головна героїня старатиметься повернути собі свою жіночність.

 

«Чоловік жорсткої “селф-мейд” дівчини захворює дивною хворобою - схоже на кому, але сльози річкою. Героїня дізнається секрет звичайної магії: для того, щоб врятувати чоловіка, вона повинна знову набути жіночості. Повернення до жіночності виявляється нелегкою справою», - йдеться в анонсі фільму.

 

Стрічка була знята  ТОВ «Ноосфера філмз» у 2013 році на замовлення Державного агентства України з питань кіно.

 

Автор сценарію - Ганна Костильова, режисер–постановник - Мирослава Хорошун, художник–постановник - Марія Шуб, оператори–постановники - Сергій Крутько, Микола Грозний, композитор - Микита Моїсеєв, продюсер - Максим Сердюк, у ролях - Наталія Лукеічева, Андрій Мостренко, Аліса Гур'єва, Олексій Тритенко, Андрій Середа.

 

Нагадаємо, цього року в Short Film Corner Каннського кінофестивалю відібрали для участі ігрову короткометражку українського режисера Олександра Ратія «Прості речі». А в межах програми «Спеціальний показ» на Каннському кінофестивалі покажуть документальний фільм режисера українського походження Сергія Лозниці «Майдан», знятий у лютому-березні 2014 року на майдані Незалежності в Києві, та кіноальманах «Мости Сараєво», над яким разом з іншими режисерами працював Сергій Лозниця.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду