detector.media
18.04.2014 11:12
У Каннах покажуть український фільм, знятий на замовлення Держкіно
У Каннах покажуть український фільм, знятий на замовлення Держкіно

Український національний короткометражний ігровий фільм «Інь, і що з цим робити» братиме участь у Short Film Corner цьогорічного Каннського кінофестивалю, що відбудеться 14-25 травня. Про це повідомив продюсер фільму Максим Сердюк.

 

Фільм «Інь, і що з цим робити» належить до жанру фарс-мелодрами. За сюжетом фільму головна героїня старатиметься повернути собі свою жіночність.

 

«Чоловік жорсткої “селф-мейд” дівчини захворює дивною хворобою - схоже на кому, але сльози річкою. Героїня дізнається секрет звичайної магії: для того, щоб врятувати чоловіка, вона повинна знову набути жіночості. Повернення до жіночності виявляється нелегкою справою», - йдеться в анонсі фільму.

 

Стрічка була знята  ТОВ «Ноосфера філмз» у 2013 році на замовлення Державного агентства України з питань кіно.

 

Автор сценарію - Ганна Костильова, режисер–постановник - Мирослава Хорошун, художник–постановник - Марія Шуб, оператори–постановники - Сергій Крутько, Микола Грозний, композитор - Микита Моїсеєв, продюсер - Максим Сердюк, у ролях - Наталія Лукеічева, Андрій Мостренко, Аліса Гур'єва, Олексій Тритенко, Андрій Середа.

 

Нагадаємо, цього року в Short Film Corner Каннського кінофестивалю відібрали для участі ігрову короткометражку українського режисера Олександра Ратія «Прості речі». А в межах програми «Спеціальний показ» на Каннському кінофестивалі покажуть документальний фільм режисера українського походження Сергія Лозниці «Майдан», знятий у лютому-березні 2014 року на майдані Незалежності в Києві, та кіноальманах «Мости Сараєво», над яким разом з іншими режисерами працював Сергій Лозниця.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY