У Харкові «тітушки» штурмували Форум євромайданів. Журналісти не постраждали

11 Січня 2014
10089
11 Січня 2014
15:29

У Харкові «тітушки» штурмували Форум євромайданів. Журналісти не постраждали

10089
У Харкові «тітушки» штурмували Форум євромайданів. Журналісти не постраждали

Журналісти активно висвітлюють Всеукранський форум учасників євромайданів у Харкові, повідомляє спостерігач з`їзду, автор «Детектор медіа» Андрій Кокотюха. Окрім харківських телеканалів та преси, тут присутні кореспонденти «1+1», ICTV, 5-го каналу та інших телекомпаній.

 

Представники ЗМІ перебували у приміщенні, де розпочався з`їзд, коли його почали штурмувати невідомі у масках. «Вочевидь, їх заблокували там навмисне, аби вони не зафіксували атаку», - припустив пан Кокотюха. Невідомі застосовували сльозогінний газ. Близько 20 цих молодиків забрав спецпідрозділ «Грифон», який прибув після того, як організатори форуму викликали міліцію. «Нині учасників з`їзду охороняють лише волонтери євромайдану», - повідомив Андрій Кокотюха.

 

За інформацією джерел публіциста, організаторам з`їзду від початку перешкоджала місцева влада. «Єдине приміщення, яке вдалося знайти - трапезна Української православної церкви Київського патріархату. Щодо інших приміщення було відмовлено -  є інформація, що під тиском місцевої влади».

 

Зранку по всьому Харкову проходять акції антимайдану. Тут стоять бюджетними і учні ПТУ. Вони тримають плакати і прапори Партії регіонів.

 

Автобуси з делегатами З`їзду  закидали яйцями і подекуди камінням. Участь у дводенному форумі беруть 125 делегатів з усіх областей України.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10089
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду