detector.media
11.01.2014 15:29
У Харкові «тітушки» штурмували Форум євромайданів. Журналісти не постраждали

Журналісти активно висвітлюють Всеукранський форум учасників євромайданів у Харкові, повідомляє спостерігач з`їзду, автор «Детектор медіа» Андрій Кокотюха. Окрім харківських телеканалів та преси, тут присутні кореспонденти «1+1», ICTV, 5-го каналу та інших телекомпаній.

 

Представники ЗМІ перебували у приміщенні, де розпочався з`їзд, коли його почали штурмувати невідомі у масках. «Вочевидь, їх заблокували там навмисне, аби вони не зафіксували атаку», - припустив пан Кокотюха. Невідомі застосовували сльозогінний газ. Близько 20 цих молодиків забрав спецпідрозділ «Грифон», який прибув після того, як організатори форуму викликали міліцію. «Нині учасників з`їзду охороняють лише волонтери євромайдану», - повідомив Андрій Кокотюха.

 

За інформацією джерел публіциста, організаторам з`їзду від початку перешкоджала місцева влада. «Єдине приміщення, яке вдалося знайти - трапезна Української православної церкви Київського патріархату. Щодо інших приміщення було відмовлено -  є інформація, що під тиском місцевої влади».

 

Зранку по всьому Харкову проходять акції антимайдану. Тут стоять бюджетними і учні ПТУ. Вони тримають плакати і прапори Партії регіонів.

 

Автобуси з делегатами З`їзду  закидали яйцями і подекуди камінням. Участь у дводенному форумі беруть 125 делегатів з усіх областей України.  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY