Данія перемогла на «Євробаченні». Злата Огнєвич - третя (+ВІДЕО)

Данія перемогла на «Євробаченні». Злата Огнєвич - третя (+ВІДЕО)

19 Травня 2013
24252
19 Травня 2013
01:25

Данія перемогла на «Євробаченні». Злата Огнєвич - третя (+ВІДЕО)

24252
Данія перемогла на «Євробаченні». Злата Огнєвич - третя (+ВІДЕО)
Данія перемогла на «Євробаченні». Злата Огнєвич - третя (+ВІДЕО)
Перемогу в міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2013» здобула представниця Данії Еммелі де Форест із піснею з піснею «Only Teardrops». Вокалістка здобула 281 бал.
 
Представниця України Злата Огнєвич з піснею «Gravity» посіла третє місце з 214 балами.
 
Співачку з України на 20 балів випередив суперник з Азербайджана Фарід Мамедов, який здобув 234 бали із піснею «Hold me» (друге місце).
 
На четвертому місці - Норвегія, яку представляла Маргарет Бергер із піснею «I Feed You My Love» (191 бал).
 
П`яте місце посіла росіянка Діна Гаріпова з піснею «What if» (174 бали).
  
Найбільшу кількість балів – по 12 – Україна отримала від глядачів із Вірменії, Азербайджана, Білорусі, Хорватії та Молдови. По 10 балів додали Болгарія, Кіпр, Естонія, Ізраїль, Мальта, Литва, Сербія та Іспанія. На 8 балів виступ Злати Огнєвич оцінили Бельгія, Грузія, Греція та Ірландія. Глядачі Угорщини та Латвії додали по 7 балів, а Нідерландіві Великобританії - по 5 балів. Від Румунії додалося 4 бали. А Данія, Ісландія (3 бали), Австрія, Норвегія та Росія обмежилися одним. 
 
Українські телеглядачі віддали 12 балів Білорусі, 10 - Азербайджану, 8 - Молдові, 7- Грузії, по 6 - Вірменії  та Німеччині, 5 - Данії, 4 - Росії, 2 - Мальті та 1 - Латвії.
 
Як проголосували глядачі з різних країн, можна прочитати тут. 
 
 
 
 
Еммелі Шарлота-Вікторія де Форест народилася 28 лютого 1993 року в Раннерсі, Данії. Вона вважається праправнучкою Королеви Великобританії Вікторії, адже її дід, граф Моріс Арнольд де Форест (Count Maurice Arnold de Forest), є незаконнонародженою дитиною короля Едварда VII.
 
Еммелі почала співати з раннього дитинства і у віці 3-х років зрозуміла, що хоче стати співачкою. У школі дівчина почала займатися акторською майстерністю, виступати у мюзиклах та на музичних концертах. У 14 років Еммелі співала у госпел-хорі Стіва Кемерова, а також виступала у дуеті з шотландським музикантом Фрезером Нілом. У 18 років вступила до вокального інституту Кетрін Садлін у Копенгагені.
 
Перший альбом співачка записала у 2007 році, а другий – у 2009 році, в які увійшли переспівки класичних рок, фолк та блюзових пісень. 

«Євробачення-2013» за участі 39-ти країн завершив свою роботу у  Мальме (Швеція). 
  
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24252
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гоги
3998 дн. тому
http://www.youtube.com/watch?v=VTeYkt7jzzg
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду