detector.media
19.05.2013 01:25
Данія перемогла на «Євробаченні». Злата Огнєвич - третя (+ВІДЕО)
Данія перемогла на «Євробаченні». Злата Огнєвич - третя (+ВІДЕО)
Перемогу в міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2013» здобула представниця Данії Еммелі де Форест із піснею з піснею «Only Teardrops». Вокалістка здобула 281 бал.
 
Представниця України Злата Огнєвич з піснею «Gravity» посіла третє місце з 214 балами.
 
Співачку з України на 20 балів випередив суперник з Азербайджана Фарід Мамедов, який здобув 234 бали із піснею «Hold me» (друге місце).
 
На четвертому місці - Норвегія, яку представляла Маргарет Бергер із піснею «I Feed You My Love» (191 бал).
 
П`яте місце посіла росіянка Діна Гаріпова з піснею «What if» (174 бали).
  
Найбільшу кількість балів – по 12 – Україна отримала від глядачів із Вірменії, Азербайджана, Білорусі, Хорватії та Молдови. По 10 балів додали Болгарія, Кіпр, Естонія, Ізраїль, Мальта, Литва, Сербія та Іспанія. На 8 балів виступ Злати Огнєвич оцінили Бельгія, Грузія, Греція та Ірландія. Глядачі Угорщини та Латвії додали по 7 балів, а Нідерландіві Великобританії - по 5 балів. Від Румунії додалося 4 бали. А Данія, Ісландія (3 бали), Австрія, Норвегія та Росія обмежилися одним. 
 
Українські телеглядачі віддали 12 балів Білорусі, 10 - Азербайджану, 8 - Молдові, 7- Грузії, по 6 - Вірменії  та Німеччині, 5 - Данії, 4 - Росії, 2 - Мальті та 1 - Латвії.
 
Як проголосували глядачі з різних країн, можна прочитати тут. 
 
 
 
 
Еммелі Шарлота-Вікторія де Форест народилася 28 лютого 1993 року в Раннерсі, Данії. Вона вважається праправнучкою Королеви Великобританії Вікторії, адже її дід, граф Моріс Арнольд де Форест (Count Maurice Arnold de Forest), є незаконнонародженою дитиною короля Едварда VII.
 
Еммелі почала співати з раннього дитинства і у віці 3-х років зрозуміла, що хоче стати співачкою. У школі дівчина почала займатися акторською майстерністю, виступати у мюзиклах та на музичних концертах. У 14 років Еммелі співала у госпел-хорі Стіва Кемерова, а також виступала у дуеті з шотландським музикантом Фрезером Нілом. У 18 років вступила до вокального інституту Кетрін Садлін у Копенгагені.
 
Перший альбом співачка записала у 2007 році, а другий – у 2009 році, в які увійшли переспівки класичних рок, фолк та блюзових пісень. 

«Євробачення-2013» за участі 39-ти країн завершив свою роботу у  Мальме (Швеція). 
  
«Детектор медіа»
Фото - http://www.eurovision.tv
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY