Моральна комісія подивилася YouTube і знайшла там нецензурщину і приниження жінок

2 Квітня 2013
25338
2 Квітня 2013
14:38

Моральна комісія подивилася YouTube і знайшла там нецензурщину і приниження жінок

25338
Моральна комісія подивилася YouTube і знайшла там нецензурщину і приниження жінок

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі (НЕК) проаналізувала інтернет-ресурс YouTube і виявила там порушення норм суспільної моралі, а саме «відеоролики із вживанням нецензурної лексики та приниженням жінок за ознакою статі». Про це йдеться в листі НЕК до Інтернет-асоціації України (ІнАУ), оприлюдненому на сайті ІнАУ.

 

НЕК просить ІнАУ «розглянути питання про запобігання порушень законодавства в інтернет-просторі України в майбутньому».

 

Голова правління ІнАУ Тетяна Попова в коментарі «Детектор медіа» висловила думку, що НЕК займається марною роботою. «Люди чотири дні за бюджетні кошти дивилися YouTube. Їм нема що робити? Краще б вулиці від снігу поприбирали - було би більше користі суспільству», - зауважила вона.

 

Нагадаємо, 4 квітня на «Детектор медіа» відбудеться чат-конференція з головою НЕК Василем Костицьким.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25338
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду