Мінкультури повідомляє, хто бере участь у конкурсі на посади директорів двох національних кіностудій

Мінкультури повідомляє, хто бере участь у конкурсі на посади директорів двох національних кіностудій

12 Серпня 2015
2889
12 Серпня 2015
13:54

Мінкультури повідомляє, хто бере участь у конкурсі на посади директорів двох національних кіностудій

2889
Мінкультури повідомляє, хто бере участь у конкурсі на посади директорів двох національних кіностудій
Мінкультури повідомляє, хто бере участь у конкурсі на посади директорів двох національних кіностудій

Міністерство культури України повідомляє, що на посади директорів національних кіностудій - Державне підприємство «Українська студія хронікально-документальних фільмів» і Державного підприємства «Національна кінематека України» - претендують її теперішні та колишні керівники. Така інформація надійшла у відповідь на запит «Детектор медіа».

 

На посаду директора ДП «Українська студія хронікально-документальних фільмів» претендує її теперішній керівник - Наталія Шевчук. Вона єдина подала документи на конкурс із заміщення посади директора цієї кіностудії.

 

На заміщення посади директора ДП «Національна кінематека України» було подано три заявки, до конкурсу допустили теперішнього керівника кіностудії Данила Вулицького та колишнього генерального продюсера студії Сергія Розвадовського. Сергія Адаменка до конкурсу не допустили на підставі пункту 14 Порядку проведення конкурсного відбору керівників. У Міністерстві не повідомили про причину відмови, але пункт 14 передбачає не допущення до конкурсу на підставі не подання претендентом повного пакету документів, зокрема довідки про відсутність судимості.

 

Мінкультури також повідомляє, що 4 серпня відбулося засідання Комісії з проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання у галузі кіномистецтва. На засіданні були розкриті пакети документів, поданих претендентами, з метою ухвалення рішення про допуск до конкурсного відбору на  посади генерального директора Державного підприємства «Національна кінематека України» та директора Державного підприємства «Українська студія хронікально-документальних фільмів». За результатами обговорення Комісія вирішила:

- допустити до конкурсного відбору на посаду генерального директора ДП «Національна кінематека України»: Розвадовського Сергія Володимировича, Вулицького Данила Володимировича;

- відхилити на підставі пункту 14 Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання державного сектору економіки (далі - Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2008 р. № 777, кандидатуру Адаменка Сергія Григоровича ;

- допустити до конкурсного відбору на посаду директора Державного підприємства «Українська студія хронікально-документальних фільмів» Шевчук Наталію Анатоліївну.

 

«Наступне засідання Комісії для заслуховування конкурсних пропозицій учасників конкурсного відбору провести в першу декаду вересня 2015 року», - йдеться у відповіді Міністерства культури.

 

Нагадаємо, у червні Міністерство оголосило конкурс на заміщення посад директорів національних кіностудій - Державне підприємство «Українська студія хронікально-документальних фільмів» і Державного підприємства «Національна кінематека України».

 

До складу конкурсної комісії з оцінювання претендентів увійшли:

 

 

Олеся Анастасьєва для «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2889
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду