Мінкульт оголосив конкурс директорів студії хронікально-документальних фільмів та Національної кінематеки

Мінкульт оголосив конкурс директорів студії хронікально-документальних фільмів та Національної кінематеки

17 Червня 2015
2015
17 Червня 2015
15:59

Мінкульт оголосив конкурс директорів студії хронікально-документальних фільмів та Національної кінематеки

2015
Мінкульт оголосив конкурс директорів студії хронікально-документальних фільмів та Національної кінематеки
Мінкульт оголосив конкурс директорів студії хронікально-документальних фільмів та Національної кінематеки

Міністерство культури України оголосило конкурсний відбір на заміщення вакантних посад директорів державних підприємств «Українська студія хронікально-документальних фільмів» та «Національна кінематека України». Про це відомство повідомило на своєму сайті.

 

Кандидати на посади повинні мати  повну вищу освіту (магістр, спеціаліст) та стаж роботи в галузі культури на посадах не нижче керівників нижчого рівня впродовж щонайменше 5 років.

 

Кандидат повинен також повинен знати: державну мову, Конституцію України, чинне законодавство в галузі культури та мистецтва; основи трудового законодавства України; чинні нормативні акти, що регулюють творчо-виробничу і господарсько-фінансову діяльність підприємства; постанови та рішення Кабінету міністрів України, Міністерства культури України, органів місцевого самоврядування в галузі культури; економіку, організацію, основи та специфіку кіновиробництва; сучасні методи господарювання та управління; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

 

До завдань і обов'язків директорів обох підприємств входить визначення, планування та координація всі видів діяльності підприємства, зокрема пов'язаних і з кіновиробництвом. Директор зокрема «забезпечує розроблення та виконання виробничо-творчих завдань і фінансових планів, що направлені на формування та задоволення потреб населення у кіномистецтві, соціальний розвиток колективу, вживає заходів щодо ефективного використання і збереження закріпленого за підприємством державного майна».

 

Керівник представляє інтереси установи в державних, кооперативних, комерційних підприємствах і установах, громадських організаціях, судових і арбітражних органах, розпоряджається коштами, укладає угоди та контракти. «Визначає загальну чисельність працівників, структуру та штати, посадові обов'язки та посадові оклади працівників, склади знімальних груп і виконавців, ескізи та макети оформлення, календарні плани робіт над новими фільмами, визначає їх готовність і терміни виробництва», - зазначається в оголошенні.

 

Кандидат повинен надати:

- заяву про участь у конкурсному відборі на заміщення посади;

- належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, витяг з трудової книжки, копію документа про повну вищу освіту за відповідною спеціальністю та, у разі наявності, копію документа про підвищення кваліфікації;

- заповнений аркуш обліку кадрів;

- інформацію про досвід успішної роботи з управління підприємством;

- довідку про стан здоров'я (форма 13033);

- довідку про відсутність судимості;

- рекомендації та інші документи на свій розсуд.

 

Документи від претендентів на обидві посади приймаються протягом місяця з дня опублікування оголошення в газеті «Культура і життя» за адресою:

Міністерство культури України
Департамент мистецтв та навчальних закладів
вул. І. Франка, 19
м. Київ, 01601

 

Попереднім керівником «Української студії хронікально-документальних фільмів» була Наталія Шевчук, а «Національної кінематеки України» - Данило Вулицький.

 

Нагадаємо, у червні  Міністерство культури України презентувало проект Концепції створення Українського інституту (Інституту Тараса Шевченка), який займатиметься організацією конкурсів на гранти для творчих проектів, які просувають українську культуру в світі, веденням навчальних та просвітницьких програм і курсів вивчення української мови, підтримкою наукових гуманітарних досліджень та заходів з проблематики культурного співробітництва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2015
Читайте також
27.05.2020 10:00
Олеся Анастасьєва
для «Детектора медіа»
6 924
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду