23 червня - презентація громадського кінокурсу «Фільм за 7 днів»

22 Червня 2015
2134
22 Червня 2015
18:01

23 червня - презентація громадського кінокурсу «Фільм за 7 днів»

2134
23 червня - презентація громадського кінокурсу «Фільм за 7 днів»

У вівторок, 23 червня, о 10:00 у прес-центрі Українського кризового медіацентру (за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 2, Український дім) відбудеться прес-брифінг і презентація громадського кінокурсу «Фільм за 7 днів».

 

«Фільм за 7 днів» - це освітній проект, що триватиме із 29 червня до 5 липня в Києві, і учасники якого отримають базові практичні знання для роботи на знімальному майданчику та відзнімуть кілька короткометражних фільмів.

 

Проект - громадський, тобто, всі його викладачі та організатори працюють безплатно, виключно - на ентузіазмі.

 

Протягом перших чотирьох днів курсу учасники відвідуватимуть майстер-класи українських кінематографістів, серед яких - Л.Левицький (продюсер, сценарист, режисер кінострічок «Штольня», «Тіні незабутих предків»), О.Санін (режисер фільмів «Мамай», «Поводир), А.Бабік (телеведучий, сценарист серіалів «Скліфософський», «Нюхач»), А.Гураль (режисер, арт-директор дистриб'юторської компанії «Мультиплекс»).

 

Наступні два дні учасники (що поділяться на кілька творчих груп) зніматимуть свої короткометражки, один день монтуватимуть їх, і на завершення - презентуватимуть.

 

Організатором кінокурсу «Фільм за 7 днів» є арт-об'єднання Ukrainian Cinema Village, основна мета якого - відродити український кінематограф та популяризувати його в світі.

 

На брифінгу засновники Ukrainian Cinema Village, режисери Сергій Жерехов та Оганнес Хачатрян, і журналіст, організатор Ukrainian Cinema Village, Віталій Селик, представлять програму курсу «Фільм за 7 днів», а також - наступні проекти арт-об'єднання, серед яких: проведення міні-кінофестивалю в Одесі та відновлення літнього кінотеатру в Києві.

 

Крім того, на конференції виступить один із викладачів «Фільму за 7 днів», продюсер, режисер та сценарист Любомир Левицький.

 

Акредитація журналістів: e-mail ucv2015@ukr.net, тел.: 093 77 30 720, Інна Данилюк, прес-секретар Ukrainian Cinema Village.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2134
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду