Мінкультури створює Громадську раду реформ

Мінкультури створює Громадську раду реформ

18 Квітня 2015
2309
18 Квітня 2015
17:52

Мінкультури створює Громадську раду реформ

2309
Мінкультури створює Громадську раду реформ
Мінкультури створює Громадську раду реформ

При Міністерстві культури України буде створено Громадську раду реформ. Про це повідомляється на сайті відомства.  

 

До складу ради залучать й експертів з Польщі, Литви та Франції,  повідомив  журналістам під час зустрічі  за результатами презентації проекту Довгострокової стратегії розвитку української культури фіце-прем'єр-міністр - міністр культури України В'ячеслав Кириленко.

 

«Я виношу пропозицію  створити Раду реформ при  Міністерстві культури» - сказав він.

 

Долучитися до Громадської ради зможуть усі бажаючі фахівці.

 

Щодо стратегії реформ, В'ячеслав Кириленко зауважив, що імплементація стратегії розвитку української культури вимагатиме внесення змін до півтора десятка базових законопроектів та ухвалення понад п'ятдесяти  постанов Кабінету Міністрів України.

 

За результатами обговорення представленого проекту Стратегії, доопрацьований та доповнений документ виноситься на 30-денне обговорення (до 15 травня) серед громадськості та  на розгляд профільного Комітету  ВРУ.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2309
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду