4 березня в Україні стартує «Тиждень італійського кіно»

4 березня в Україні стартує «Тиждень італійського кіно»

23 Лютого 2015
3915
23 Лютого 2015
14:36

4 березня в Україні стартує «Тиждень італійського кіно»

3915
4 березня в Україні стартує «Тиждень італійського кіно»
4 березня в Україні стартує «Тиждень італійського кіно»

4 березня в Україні вп'яте відбудеться «Тиждень італійського кіно», який познайомить українського глядача з найяскравішими новинками сучасного кінематографа Італії. Про це повідомляє компанія «Артхаус Трафік», що представляє проект.

 

Щорічний фестиваль відкриється детективної драмою «Золотий хлопчик» Пупі Аваті. За сюжетом у стрічці розповідається про рекламіста, який завжди мріяв стати письменником. На шляху до благородної мети він вирішує привласнити і переписати мемуари свого батька. Головну жіночу роль у картині зіграла Шерон Стоун. Драма була відзначена призом за кращий сценарій на міжнародному фестивалі в Монреалі (Канада).

 

Ще один хіт з Італії - сімейна драма «Людський капітал», яка покаже автокатастрофу з п'яти ріхних точок зору. Аварії належить змінити долі членів багатої родини Бернаскі і сім'ї Ровеллі, що знаходиться на межі банкрутства. Картину тепло прийняли на батьківщині - Італія висунула «Людський капітал» на здобуття премії «Оскар» у номінації «кращий фільм іноземною мовою».

 

Крім того глядачі зможуть оцінити автобіографічний фільм скандальної італійки Азії Ардженто «Зрозумій мене, якщо зможеш». Актриса не тільки виступила режисером картини, а й зняла в ній власну дочку Анну Лу Кастольді. За сюжетом, дівчинка на ім'я Аріа страждає від самотності і нерозуміння однолітків. Одного разу одна бере улюбленого кота і йде з дому назустріч пригодам. На роль другого плану в картині була запрошена подруга Ардженто французька актриса Шарлотта Генсбур.

 

Амурна комедія «Ось так подружка» шукає відповідь на одвічне питання - чи можлива дружба між чоловіком і жінкою. Роль об'єкта дослідження в картині зіграла французька актриса Летиція Каста.

 

Фестиваль «Тиждень італійського кіно» пройде в шести великих містах України: Київ - кінотеатр «Київ» з 4 березня;  Львів - кінотеатр «Кiнопалац-Коперник» з 12 березня; Харків - кінотеатр «Кронверк Сінема» в ТРЦ «Дафі» з 12 березня;  Вінниця - кінотеатр «Родина» з 13 березня; Одеса - кінотеатр «Родина» з 26 березня; Запоріжжя - кінотеатр ім. Довженка з 26 березня.

 

Партнер фестивалю - Італійський інститут культури в Україні.

 

Нагадаємо, український канал іномовлення Ukraine Today групи «1+1 медіа» уклав ліцензійний договір з італійською платформою супутникового телебачення Tivusat. З 7 листопада телеканал буде доступний для понад 2 млн абонентів Tivusat в Італії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3915
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду