Директор Луганської філії Концерну РРТ залишив посаду - Москаль називає його сепаратистом

Директор Луганської філії Концерну РРТ залишив посаду - Москаль називає його сепаратистом

26 Січня 2015
6492
26 Січня 2015
12:28

Директор Луганської філії Концерну РРТ залишив посаду - Москаль називає його сепаратистом

6492
Директор Луганської філії Концерну РРТ залишив посаду - Москаль називає його сепаратистом
Директор Луганської філії Концерну РРТ залишив посаду - Москаль називає його сепаратистом

Виконуючим обов'язки директора Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ) став Віктор Дриндак. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор КРРТ Олександр Півнюк.

 

Пан Півнюк зазначив, що попередній керівник філії Володимир Улезько не зміг залишитися на посаді за станом здоров'я.

 

«Володимир Улезько зараз не працює. Він переніс інфаркт та операцію на серці, тому вже просто не може керувати. Ця людина зробила дуже багато для збереження українського мовлення у Луганську. Зараз в.о. став Дриндак Віктор Михайлович, який проживає і працює в Лисичанську, де знаходиться наш об'єкт. Це один з тих людей, які врятували мовлення у Лисичанську, він був нагороджений Президентом України. Сподіваємося, що він там впорається з виконанням своїх обов'язків», - повідомив пан Півнюк.

 

«Дриндак Віктор Михайлович, керівник Лисичанської РТПС,  був відзначений медаллю "За працю і звитягу" за збереження працездатності станції під час боїв при визволенні міста», - повідомляє сайт Концерну РРТ.

 

Натомість 24 січня голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повідомив на своєму сайті, що пан  Улезько фіктивно перереєстрував переїзд підприємства до Лисичанська (Луганська область), що контролюється українською владою, а сам, залишаючись в Луганську, працював на сепаратистів. Голова луганської облдержадміністрації заявив, що після його звернення Володимира Улезька звільнили.

 

«Замість того, щоб переїхати з окупованого Луганська на контрольовану Україною територію й забезпечити трансляцію українських телеканалів у прифронтових селах (на те, що тут неможливо подивитися українське телебачення, мені неодноразово скаржилися місцеві мешканці), директор Луганської філії Концерну РРТ Володимир Улезько фіктивно перереєстрував переїзд підприємства в Лисичанськ, а сам із персоналом і бухгалтерією залишився в Луганську», - заявив пан Москаль.

 

Зокрема пан Москаль звинуватив Володимира Улезька в організації трансляції  сепаратистського телеканалу «Луганськ-24» та російських каналів, а також у подачі їх сигналу на контрольовану Україною територію.

 

«Мої неодноразові вимоги приїхати в Сєвєродонецьк Улезько ігнорував. Він відверто працює на сепаратистів, влаштував проти України інформаційну диверсію і при цьому досі отримував українську зарплату, оскільки офіційно начебто працював у Лисичанську», - зазначив пан Москаль.

 

Генеральний директор КРРТ Олександр Півнюк заявив, що ці звинувачення не відповідають дійсності. «Ніхто з працівників державного підприємства КРРТ ніколи не співпрацював з представниками так званої "ЛНР"», - сказав він.

 

Нагадаємо, 16 грудня гендиректор КРРТ Олександр Півнюк заявив, що проводиться робота по переведенню Луганської філії КРРТ на звільнену територію в місті Лисичанську (Луганська область). Напередодні Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль звернувся до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з проханням перенести Луганську філію Концерну РРТ до Лисичанська, аби за рахунок українських коштів не забезпечувати мовлення російських каналів і ЗМІ так званої «ЛНР».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6492
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду