Рівненська ОДТРК замість корпоративу зібрала кошти для фронту

Рівненська ОДТРК замість корпоративу зібрала кошти для фронту

5 Січня 2015
6257

Рівненська ОДТРК замість корпоративу зібрала кошти для фронту

6257
Рівненська ОДТРК замість корпоративу зібрала кошти для фронту
Рівненська ОДТРК замість корпоративу зібрала кошти для фронту

Працівники Рівненської обласної телерадіокомпанії, відмовившись від новорічного корпоративу, зібрали понад 7,5 тисяч гривень для учасників АТО. Про це телекомпанія повідомила «Детектор медіа».

 

Гроші передали волонтерам, які опікуються бійцями рівненського батальйону «Горинь». На зібрані кошти вирішили придбати термомаски та терморукавиці. Вони виготовлені з сучасних матеріалів, спеціально розроблених для використання військовими у польових умовах при низьких температурах.

 

«Дякуємо обласній державній телерадіокомпанії, що допомогли придбати ці речі. Сподіваюся, що будете допомагати і надалі, бо це дуже хороший приклад, коли відмовившись від новорічних корпоративів, можна тепло, якісно вдіти наших бійців на фронті», - коментує волонтер Олександра Завальна.

 

Нагадаємо, у грудні колектив Полтавської ОДТРК «Лтава» зібрав гроші на генератор для воїнів АТО.  Харківська ОДТРК також висвітлює благодійні акції зі збору речей для воїнів АТО та бере в них безпосередню участь, зокрема співробітники телекомпанії неодноразово передавали гуманітарні вантажі воїнам на сході України. Львівська радіостанція «Львівська хвиля» у серпні проводила у своєму ефірі флеш-моб зі збору грошей на підтримку військових.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6257
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергій
3461 дн. тому
Вже на армії економили... Що отримали? Петре, а скільки ви передали на потреби армії. Просто цікаво. До речі, заробітна плата журналіста не перевищує 1500 грн. Робіть висновки.
Петя
3462 дн. тому
Уявіть, а скільки зібрали б, якби відмовились від бюджетного фінансування)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду