Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 8 вересня 2024 року

Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 8 вересня 2024 року

9 Вересня 2024
70
9 Вересня 2024
11:52

Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 8 вересня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
70
Нестача кадрів у російській армії та потреба у великій кількості зброї для України.
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 8 вересня 2024 року
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 8 вересня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері марафонів «Єдині новини #UAРазом» та «FreeДом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «FreeДом».

Президент аналітичного центру «Політика» Олег Лісний висловлювався щодо візиту президента України в Італію. Він вважає, що персональні візити саме президента важливіші, ніж коли інтереси України представляють дипломати. 

Російський соціолог Ігор Яковенко коментував наступальну операцію Збройних сил України у Курській області. Він вважає, що операція дала розуміння, що Україна може перемогти, а не просто не програти.

У повторах блоку «1+1» депутат окружних зборів округу Рок в штаті Вісконсін Юрій Рашкін розмірковував про політичну поведінку Дональда Трампа, який втрачає свої позиції у передвиборчому змаганні.

Російський економіст Ігор Ліпсіц пояснював ситуацію із блокуванням акцій «Райффайзенбанку» у Росії, який був одним із найбільш платників податків у країні. Спікер назвав цей процес своєрідним внутрішнім перерозподілом. 

Політологиня Олеся Яхно розповідала про активізацію Росії, яка загрожує безпеці громадян НАТО. Гостя вважає, що ми підходимо до етапу, коли партнери зрозуміють, що зброю Україні треба надавати зброю не частинами,  а одномоментно. 

Юрій Боровських, голова берлінського відділення організації «Русь сидяча» коментував заяву президента Росії Владіміра Путіна про те, що строковики нібито не будуть воювати. Він сказав, що на строковиків завжди тиснуть, щоб вони підписували контракти з армією, оскільки проблема із нестачею кадрів лишається.


Надзвичайний і Повноважний Посол України в КНР (1999-2001 рр.) Ігор Литвин коментував міжнародну політику Китаю. Він вважає, що Китай хоче співпрацювати із США, бо це економічно більш вигідно, ніж співпраця із Росією.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
70
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду