Після DDoS-атак хакери перейшли на «вірусну війну» проти  ТСН.ua

Після DDoS-атак хакери перейшли на «вірусну війну» проти ТСН.ua

30 Жовтня 2014
6489
30 Жовтня 2014
18:18

Після DDoS-атак хакери перейшли на «вірусну війну» проти ТСН.ua

6489
Після DDoS-атак хакери перейшли на «вірусну війну» проти  ТСН.ua
Після DDoS-атак хакери перейшли на «вірусну війну» проти  ТСН.ua

Інтернет-видання ТСН.ua та пошта його редакції піддається вірусним атакам протягом останнього місяця. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Як стверджує редакція, хронологія виявлених вірусних атак вказує, що вони направлені на сайт ТСН.ua. Хакери намагаються отримати контроль над поштою працівників редакції сайту. «Наявні дані дають всі підстави стверджувати, що вірусні атаки йдуть з російських серверів та мають на меті дестабілізувати й зупинити роботу редакції. Фактично з боку російських хакерів розгорнуто справжню кібервійну проти ТСН.ua», - повідомляє прес-служба «1+1».

 

Видання ТСН.ua з початку Євромайдану восени 2013 року практично щодня піддавався DDoS-атакам. Однак нещодавно  вперше було зафіксувано зовнішнє втручання в поштові сервери редакції.

 

Сайт пов'язує хакерські атаки з публікацією об'єктивних та неупереджених новин. «Зараз ми працюємо в режимі підвищеної безпеки, ми усвідомлюємо що існують зовнішні ризики для надійної роботи сайту», - заявляє редакція ТСН.ua.

 

Нагадаємо, у жовтні сайт ТСН.ua запустив спецпроект «Зброя кіборгів. Чим Україна воює на Сході». Новий спеціальний проект дозволяє користувачам познайомитись з видами збої, які зараз використовуються українськими бійцями у зоні АТО.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6489
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду