Ляшко заперечив, що Шувалов веде його кампанію

Ляшко заперечив, що Шувалов веде його кампанію

23 Жовтня 2014
4915
23 Жовтня 2014
20:14

Ляшко заперечив, що Шувалов веде його кампанію

4915
Ляшко заперечив, що Шувалов веде його кампанію
Ляшко заперечив, що Шувалов веде його кампанію

Кандидат у народні депутати Олег Ляшко заперечив інформацію агентства «ЛігаБізнесІнформ» про те, що передвиборчу кампанію Радикальної партії Олега Ляшка веде відомий російський політтехнолог Ігор Шувалов, який давно співпрацює із Сергієм Льовочкіним.

 

«На замовлення опонентів "українські" ЗМІ поширюють відверту брехню, начебто мою кампанію веде кремлівський політтехнолог Ігор Шувалов, який у 2004 році "ділив" українців на три сорти. Це абсолютна ахінея, позаяк я з Шуваловим навіть не знайомий. У мене немає потреби наймати продажних політтехнологів», - написав Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

 

За його словами, кампанію ведуть члени команди Радикальної партії: сам Олег Ляшко, Андрій Лозовий, Валерій Вощевський, Марк Гресь, Ігор Мосійчук, Ігор Попов, Микола Давидюк та інші.

 

Нагадаємо, що за даними «ЛігаБізнесІнформ», передвиборчу кампанію Радикальної партії Олега Ляшка, а також «Опозиційного блоку» веде відомий російський політтехнолог, який давно співпрацює із Сергієм Льовочкіним - Ігор Шувалов. У проекті Ляшка він займається стратегією кампанії, а штабом керує екс-лідер «Пори» Владислав Каськів. За оцінками видання, за перші 18 днів кампанії витрати на агітацію «Опозиційного блоку» становили 1,5 млн грн, а Радикальної партії - 0,5 млн грн.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - ternopilinfo.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4915
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду