Володар «Каннського лева» Марк Вілкінс зняв ролик про українські Збройні сили «Кожен з нас» (ВІДЕО)

Володар «Каннського лева» Марк Вілкінс зняв ролик про українські Збройні сили «Кожен з нас» (ВІДЕО)

17 Жовтня 2014
9909
17 Жовтня 2014
17:36

Володар «Каннського лева» Марк Вілкінс зняв ролик про українські Збройні сили «Кожен з нас» (ВІДЕО)

9909
Володар «Каннського лева» Марк Вілкінс зняв ролик про українські Збройні сили «Кожен з нас» (ВІДЕО)
Володар «Каннського лева» Марк Вілкінс зняв ролик про українські Збройні сили «Кожен з нас» (ВІДЕО)

16 жовтня Міністерство оборони представило відеоролик американського режисера швейцарського походження, володаря «Золотого лева» Міжнародного фестивалю реклами «Каннські леви» та учасника короткометражної програми Short Film Corner у межах Каннського кінофестивалю Марка Реймонда Вілкінса про Збройні сили України «Кожен з нас». Ролик презентував на брифінгу радник міністра оборони Олександр Данилюк, пише «Дзеркало тижня».

 

Відеоролик триває одну  хвилину. У ньому розповідається, ким до війни були звичайні чоловіки, які тепер виконують свій військовий обов'язок перед Україною. «Жоден з нас не народжений для війни, але всі ми тут, щоб захистити нашу свободу», - зазначається у відео.

 

Над створенням цього проекту, окрім режисера Марка Вілкінса, працювали агентство Banda Agency та продакшн-компанія Radioaktive Film. При цьому радник міністра підкреслив, що режисер і його команда займалися створенням ролика виключно на волонтерських засадах.

 

«Українська правда. Життя» повідомляє, що з початку революційних подій у Києві, Марк Вілкінс активно підтримував протести проти колишньої влади та переймався долею України. «Тому, побачивши сценарій, він одразу виявив бажання взяти участь.Підготовка до зйомок тривала протягом двох місяців. Знімальна група у складі шістдесяти людей працювала виключно на громадських засадах; техніку для зйомок безкоштовно надали рентал компанії, а всі інші витрати покрили продакшн, режисер та агентство за свій кошт», - йдеться в повідомленні видання.

 

 

 Марк Вілкінс в українському лісі. Вісім років тому він вперше приїхав до України і вважає її своєю другою батьківщиною

 

Творці ролика повідомили, що його виробництво коштувало їм близько 2 млн гривень, підготовка до зйомок тривала близько двох місяців.

 

Креативний директор Banda Agency Павло Клубнікін розповів «УП.Життя», що у відеоролику знялися як професійні актори, так і пересічні громадяни, а сам ролик - не документальний.

 

У Banda Agency «Детектор медіа» повідомили, що наразі відеоролик «Кожен з нас» не транслюється на жодному телеканалі, проте переговори ведуться.

 

Олександр Данилюк на брифінгу також повідомив, що у серпні в оборонному відомстві була проведена зустріч з українськими режисерами і креативними директорами рекламних агентств для обговорення питання формування позитивного образу армії в суспільстві.

 

З цією метою було прийнято рішення створити низку іміджевих рекламних роликів про участь солдатів-добровольців у бойових діях в АТО.

 

 

Нагадаємо, 23 липня вийшов ролик «Повертайтеся живими» режисера Андрія Нестеренка.

 

18 липня в ефірі телеканалів СТБ, ICTV і Нового каналу стартувала соціальна реклама на підтримку української армії, знята командою СТБ під керівництвом головного режисера Олени Захарчук.

 

«Детектор медіа»

Фото - скрін-шот відео сайту mera-mag.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9909
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду