Міжнародний київський кінофестиваль  «Молодість» оголосив конкурс кіноафіш Cinema Poster Awards

Міжнародний київський кінофестиваль «Молодість» оголосив конкурс кіноафіш Cinema Poster Awards

15 Жовтня 2014
5204
15 Жовтня 2014
12:30

Міжнародний київський кінофестиваль «Молодість» оголосив конкурс кіноафіш Cinema Poster Awards

5204
Міжнародний київський кінофестиваль  «Молодість» оголосив конкурс кіноафіш Cinema Poster Awards
Міжнародний київський кінофестиваль  «Молодість» оголосив конкурс кіноафіш Cinema Poster Awards

Ілюстраційна агенція ILL&MATES та Міжнародний київський кінофестиваль  (МКФ) «Молодість» оголошують конкурс кіноафіш до фільмів, що входять у цьогорічну програму кінофестивалю, Cinema Poster Awards (СРА). Про це повідомляє прес-служба кінофестивалю.

 

«Мета CPA - збільшити зацікавленість у культурному житті України, привернути увагу до якісного кіно та його атрибутів, відкрити нові таланти у сфері дизайну та ілюстрації, запропонувати українському місту цікавий контент, здатний розвивати почуття прекрасного», - зазначають у прес-службі.

 

До участі в конкурсі запрошуються українські дизайнери та ілюстратори. Прийом робіт триває з 13 по 21 жовтня.

 

З умовами конкурсу можна ознайомитись за на цій сторінці. На переможців чекають призи від партнерів кінофестивалю - «Європейської школи дизайну».

 

«Найкращі роботи прикрасять центр Києва і будуть виставлені в кінотеатрах, де йтимуть покази фестивальних фільмів. Організатори підготували ще один бонус: учасники отримають нагоду відвідати майстер-клас зі створення постерів, що організує один з партнерів СРА - "Європейська школа дизайн, - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Агенція ILL&MATES запросила до журі як українських представників кіноіндустрії та креативу, так і фахівців світового рівня. До журі конкурсу Cinema Poster Awards  увійдуть Скот Бендал, Річард Кері, Володимир Смірнов, Акіко Стеренбергер, Мік Уіггінс та Наталя Соболєва.

 

Партнерами конкурсу CPA стали Sostav.ua, SayHi, рекламне агентство «Антаріс», кінотеатри «Київ» та «Кінопанорама».

 

Нагадаємо,  участь у конкурсних програмах 44-го Міжнародного кінофестивалю «Молодість» візьмуть 37 українських стрічок. Ще п'ять вітчизняних кінофільмів демонструватимуться в секції «Українські прем'єри».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5204
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду