У «ДНР»  інтернет-провайдерів змушують платити «податки» терористам

У «ДНР» інтернет-провайдерів змушують платити «податки» терористам

15 Жовтня 2014
8132
15 Жовтня 2014
10:19

У «ДНР» інтернет-провайдерів змушують платити «податки» терористам

8132
У «ДНР»  інтернет-провайдерів змушують платити «податки» терористам
У «ДНР»  інтернет-провайдерів змушують платити «податки» терористам

На підконтрольній бойовикам  терористичної організації «ДНР» території продовжується тиск на інтернет-провайдерів з метою встановлення контролю за їх діяльністю і блокування українських сайтів. Про це повідомляє керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук у своєму Facebook.

 

«Керівництво "ДНР" зобов'язало всіх інтернет-провайдерів, що працюють на підконтрольній бойовикам території, зареєструватися як ЗМІ і платити "податки" терористам. Реєстрація проходить під загрозою фізичних покарань. Створюється "єдиний реєстр" українських сайтів, що підлягають блокуванню», - повідомив Дмитро Тимчук.

 

Нагадаємо, 16 вересня так зване «міністерство інформації та зв'язку» терористичної організації ДНР надіслало провайдерам підконтрольного регіону листа, у якому вимагається заблокувати 27 сайтів, які публікують новини Донеччини.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8132
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду